Ocak’ta “Kara Sohbet”, “Parti” ve “Largo Desolato"

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maya Cüneyt Türel Sahnesi ve Kumbaracı50’de!

KARA SOHBET

EKİP’in yeni oyunu “Kara Sohbet”, 5 Ocak Cumartesi, 20.30’da, Maya Cüneyt Türel Sahnesi’nde 10 Ocak Perşembe, 20.30’da, Kumbaracı50’de 27 Ocak Pazar, 18.00’de, Maya Cüneyt Türel Sahnesi’nde izlenebilir. Biletler Maya Cüneyt Türel Sahnesi ve Kumbaracı50 gişeleriyle Biletix’te!

“Jérôme Angust, sırasını beklediği odada teklifsizce yanına yaklaşan Textor Texel’le konuşmaya hiç mi hiç niyetli değildir. Ne yazık ki karşısındaki yabancı, onun niyetini pek de önemser görünmemektedir. Angust’ün kendini bir müddet sonra içinde buluverdiği, başlangıçta fazlasıyla önemsiz ve zararsız görünen sohbet koyulaştıkça, rengi de değişir…”

Amêlie Nothomb’un “Cosmétique de l’ennemi” adlı romanından Çeviren: Seda Güney Uyarlayan ve Yöneten: Ayça Seymen Şimşek Reji Asistanı: Ceyda Yücesan Dekor, Kostüm, Işık, Makyaj: EKİP Afiş ve Broşür: Gizem Hız Stüdyo Fotoğrafları: Burak Bulut Yıldırım © Burak Bulut Fotoğraf Atölyesi Sahne Fotoğrafları: Onat Esenman

Oynayanlar: Murat Engiz, Ender Sakallı, Ceyda Yücesan, Özlem Ulukan, Erdi Eroğlu, Can Esendal.

Süre: Tek Perde / 75 dakika.
SahneHâl’de!

PARTİ

Prömiyeri 18. İstanbul Tiyatro Festivali’nde gerçekleşen “Parti”, 8, 15, 22 ve 29 Ocak SALI, saat 20.00’de, SahneHâl’de!…
Biletler SahneHâl gişesi ve MyBilet’te!…

“Metehan, Hakan, İsmail, Müge, Pınar ve Sezin, 15 seneye yakın dostlukları üniversite yıllarına dayanan 6 eski arkadaştır… Sıkı dostlukları mezuniyetlerinin ardından sekteye uğramış, sonraki yıllar içinde görüşememiş olan bu eski dostlar, Metehan’ın kısa süre sonra evleneceği nişanlısı Zeyno tarafından organize edilen sürpriz bir bekârlığa veda partisinde yıllar sonra ilk kez bir araya gelirler…”

Yazan* ve Yöneten: Cem Uslu
Dramaturg: Ayça Seymen Şimşek & Seda Güney
Reji Asistanı: Tuğba Balcı
Dekor, Işık, Kostüm: EKİP
Işık, Ses Kumanda: Engin Aydın
Afiş, Broşür: Duygu Yetiş
Stüdyo Fotoğrafları: Burak Bulut Yıldırım © Burak Bulut Fotoğraf Atölyesi
Sahne Fotoğrafları ve Tanıtım Filmi: Erdem Yetiş
Oynayanlar: Ertürk Erkek, Sercan Gülbahar, Elif Bilgiç, Ayşegül Uraz,
Simel Aksünger, Cem Uslu, Duygu Yetiş, Tuğba Balcı.
Süre: Perde arası dâhil 160 dakika.
* Oyunun yazımında EKİP çalışmasından faydalanılmıştır.

HER ÇARŞAMBA!

LARGO DESOLATO

22nd SETKÁNÍ/ENCOUNTER The Marta Award / Festival Director Award ve XII. Direklerarası Seyirci Ödülleri / Canlandırmada Bütünlük (Ensemble) Ödülü sahibi “Largo Desolato” her Çarşamba sahnede!… 2, 9, 16, 23 ve 30 Ocak ÇARŞAMBA, saat 20.00’de, SahneHâl’de!… Biletler SahneHâl gişesi ve MyBilet’te!…

“Leopold Kopriva, yazdığı bir yazıyla, faili meçhul olarak kalması istenen bir davayı aydınlatmıştır. Şimdi bu yüzden, kim ya da ne oldukları tam olarak anlaşılamayan ‘birileri’ tarafından, ne ya da nerede olduğu bilinmeyen ‘bir yer’e götürülmekle tehdit edilmektedir. Bunun gerçekleşmemesi için yapması istenense, söz konusu yazıyı yazanın kendisi olduğunu inkâr etmesidir. Böylelikle dava yeniden faili meçhul kalacaktır…”

Yazan: Václav Havel Çeviren: Ülkü Akbaba & Kemal Boztepe Yöneten: Cem Uslu Dramaturg: Ayça Seymen Şimşek Reji Asistanı: Ayşegül Uraz Özgün Müzik: Necati Doğa Ebrişim Makyaj Tasarım: Duygu Yetiş Dekor, Işık ve Kostüm: EKİP Işık Kumanda: Elif Bilgiç Ses Kumanda: Engin Aydın Afiş ve Broşür: Duygu Yetiş Fotoğraf ve Video: Erdem Yetiş, Onat Esenman.

Oynayanlar: Simel Aksünger, Erman Bağrı, Ertürk Erkek, Sercan Gülbahar, Ömer Fırat Köker, Ayşegül Uraz, Cem Uslu, Duygu Yetiş.
Süre: Perde arası dâhil 110 dakika.

WEB: www.ekiptiyatrosu.com
TELEFON: 0506 393 75 11.
E-MAIL: tiyatro@ekiptiyatrosu.com
FACEBOOK: facebook.com/EkipTiyatrosu
TWITTER: twitter.com/EkipTiyatrosu
SahneHâl: Büyükdere Caddesi. Eski Osmanlı Sokak. No: 3/A. Mecidiyeköy / İstanbul. (Mecidiyeköy meydanındaki Şişli Emniyet Müdürlüğü’nün hemen arka bitişiği. Sokağa girer girmez solda.)
Kumbaracı50: Kumbaracı Yokuşu. No: 50. Kat: 2. Beyoğlu / İstanbul.
Maya Cüneyt Türel Sahnesi: İstiklal Caddesi. Halep Pasajı (Atlas Pasajı Karşısı) Kat: 2. Beyoğlu/İstanbul.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.