Özgü Namal Tiyatroya Dönüyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu, yeni sezonda altı yıl sonra tiyatroya geri dönen Özgü Namal ve Selen Uçer’in rol aldığı ‘Kuçu Kuçu’ adlı tek perdelik oyunu sahneleyecek.

Prömiyeri 15 Aralık Cumartesi günü saat 21.00’de Trump Towers Tiyatro’da gerçekleşecek olan oyunu Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan yazdı.Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği tek perdelik ‘Kuçu Kuçu’, sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı, komediyle dramı bir arada sunan bir tarzla sahneye taşıyor. 16 Aralık’taki oyunun sürprizi ise Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşacak olan şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”

Özgü Namal Kimdir?

Özgü Namal (d. 28 Aralık 1978), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 28 Aralık 1978’de Üsküdar’da doğdu. Annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi almıştır.

Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır. 2005’te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri’nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti.

Objektif Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.