Tiyatro Gösterisiyle Tekerlekli Sandalye Aldılar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bedensel Engelliler Destek Tiyatrosu, oynadığı oyunlarda elde ettiği gelirle, 5 engelliye tekerlekli sandalye alınmasını sağladı.

Türkiye genelinde sergilediği tiyatro gösterilerinden elde ettiği gelirlerle, bedelsel engellilere tekerlekli sandalye, koltuk değneği ve kulak pili alınmasını sağlayan Bedensel Engelliler Destek Tiyatrosu, 5 engellinin daha tekerlekli sandalye sahibi olmasına vesile oldu.

Destek Tiyatrosu’nun Adana ve Mersin’deki kültür merkezlerinde sergiledikleri oyundan elde ettikleri gelirlerle alınan tekerlekli sandalyeler, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’nde ihtiyaç sahiplerine verildi.

Burada konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassap, Bedensel Engelliler Destek Tiyatrosu’na bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ederek, bedensel engellilerin mutluluğuna ortak olmanın, kendisini de mutlu ettiğini ifade etti. Kassap, engelli raporu olan, dar gelirli ve sağlık güvencesi olmayan engellilere, tekerlekli sandalye sağlamaya devam ettireceklerini kaydetti.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.