Twitter Bağımlılarına Özel Koltuk!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konser ve tiyatro oyunları sırasında cep telefonuna bakmadan duramayanların yardımına ABD’de bir tiyatro salonu koştu. Twitter bağımlıları için ayrılan bölümde performanslar sırasında tweet atmak ya da mesaj kontrol  etmek serbest.

ABD’nin Minnesota eyaletindeki Guthrie Tiyatro Salonu, cep telefonundan ayrılamayanlar ve her anını Twitter’da paylaşanlar için özel bir bölüm ayırdı. Bu özel bölümde seyirciler, performans sırasında diledikleri kadar tweet atabilecekler.

Twitter bağımlıları için salonun balkon kısmını ayıran tiyatro, uygulamayı ‘The Servant With Two Masters’ oyunuyla başlattı.

Cnet internet sitesinin haberine göre seyirciler, oyunu seyreden diğer kişileri rahatsız etmemeleri için salonun üst tarafından performansı telefonlarıyla birlikte takip edecek.

Bu gibi uygulamalar daha önce Cincinatti Senfoni Orkestrası ve Florida’daki Palm Beach Operası’nda telefonu kapatamayan yöneticiler için uygulanmıştı.

‘Twitter koltukları’nın oyun ya da konserlerin reklamını yapmakta faydalı olacağı düşünülse da bazı tiyatro yöneticileri oyun sırasında mesaj ve tweet atmanın yapıma karşı büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyor.

PressTürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.