18.Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Festivali Başvuruları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından, ASSITEJ Türkiye Merkezi’nin sanatsal desteği ile organize edilen 18. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, 21-26 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecektir.

Hedefi “Çocuk ve Gençlik Tiyatroları alanında, iletişim ve paylaşım temelli, uluslararası kültürel ve sanatsal bir buluşma noktası oluşturmak” olarak belirlenen festivalde, oyun gösterimlerinin yanı sıra seminerler, tartışmalar ve benzeri etkinlikler yer alacaktır. Bu yıl festivalde 8 yabancı ve 8 yerli grup gösterimlerinin yer almasını diliyoruz. Festivale katılmayı düşünürseniz ve aşağıdaki koşullar sizin için uygunsa başvuru formunu doldurup Şubat ayı sonuna kadar yollarsanız seviniriz.

Koşullar:

  1. Tüm gruplar iki-dört gösteri sunacaklardır.
  2. Gruplar oyunlarının hedef seyircisinin yaş grubunu başvuruda mutlaka belirteceklerdir.
  3. Toplulukların Bursa kent içi ulaşım, konaklama ve yemek organizasyonları Vakıf tarafından yapılacak ve masrafları karşılanacaktır. Yemek ve otel ekstra masrafları konukların kendilerine aittir.
  4. Toplulukların şehirlerarası ulaşımları ve dekorlarının taşınması/masrafı kendilerine aittir. Festival her topluluğa yol giderleri için 250 lira katkıda bulunacaktır.
  5. Topluluklara festival katılım payı olarak 1500 lira ödenecektir.
  6. Festivale katılacak gruplar, başvuruların Festival komitesince değerlendirilmesi sonucunda belirlenecektir. Değerlendirmenin doğru yapılabilmesi için, başvuru formu ile birlikte oyun cd/dvd’sinin gönderilmesi gerekmektedir.
  7. Son başvuru tarihi 1 Mart 2013’tür.

Başvuru belgelerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.assitejtest.com/bursafest18.rar

Assitej Türkiye Merkezi

Paylaş.

Yanıtla