Çağdaş Tiyatro Ve Dans Yapımcılık Atölyesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

PARC’ın kurucusu ve direktörü Pelin Başaran’ın yürüteceği bu atölyede, çağdaş tiyatro ve dans yapımcılığı, kaynak yaratma ve finansal yönetim, yerel ve uluslararası festivaller, prodüksiyon ve iletişim ağları konularına odaklanılacaktır. Yapımcı, menajer ve bu konularda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan atölye, katılımcıların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilecek, deneyim paylaşımı temel alınarak katılımcıların sorularına yanıt aranacaktır.

Pelin Başaran, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi ATA Enstitüsü’nde ‘Kültürün Özelleştirilmesi ve 1980 Sonrası Türkiye’de Kültür Merkezlerinin Gelişimi’ başlıklı tezi ile tamamladı. garajistanbul çağdaş performans mekanının kurucu ekibinde yer aldı ve uluslararası prodüksiyon ve projeler yöneticisi olarak çalıştı. Bu süre içinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Avrupa Kültür Vakfı (ECF), Anadolu Kültür ve Boekman Vakfı tarafından yürütülen ‘Yerel Kültür Politikaları için Stratejiler’ projesinde araştırmacı ve eğitmen olarak yer aldı. Performans sanatları alanında sanatsal gelişime katkıda bulunmayı amaçlayan kâr amacı gütmeyen PARC bünyesinde kurucu ve direktör olarak faaliyetlerini yürüten Başaran, aynı zamanda ‘Siyah Bant-Sanatta İfade Özgürlüğü’ projesinin yöneticiliğini yapıyor.

Katılım Koşulları

Atölye ücretsizdir ve katılım sınırlı sayıdadır. Katılımcıların aşağıda belirtilen takvime uymaları beklenmektedir. Katılmak isteyenlerin özgeçmişlerini pelin@parc-int.org adresine göndermeleri rica olunur.

1 Şubat Cuma 19:00-22:00

9 Şubat Cumartesi 15:00-18:00

16 Şubat Cumartesi 15:00-18:00

Desteği için Atelier Sade’ye teşekkür ederiz.

Atelier Sade

Balık Sok. No:14, Kamerhatun Mah. Beyoğlu

http://www.facebook.com/pages/atelier-sade/129248690427515

www.parc-int.org

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.