Mermere Tiyatro Topluluğu Kırdı Geçirdi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gölmarmara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde tamamı öğretmenlerden oluşan 8 kişilik gönüllü tiyatro grubu Mermere Tiyatro Topluluğu, ‘Sınıftan Haller’ adlı komedi oyununu izleyicilerle buluşturdu.

“251 Bin Dev Öğrenci Projesi” kapsamında hazırladıkları ‘Sınıftan Haller’ adlı komedi oyun, Gölmarmara Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda halka ve öğrencilere ayrı ayrı sergilendi. Oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Öğretmenlerin performansları profesyonel tiyatrocuları aratmadı. Tiyatro oyununu Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Koçkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Dağdelen ve öğrenciler izledi. Yönetmenliğini Erol Sevgili’nin yaptığı oyunda Asuman Kazancıoğlu, Nazım Dürek, A.Gürkan Kaya, Nadir Sağlam, Ferhat Çavaş, Doğan Kara ve Gencay Savan rol aldı.

Oyun sonrasında konuşan Erol Sevgili; “Geçen yıl kurulan Mermere Tiyatro Topluluğu olarak amacımız öğrencilerimize ve Gölmarmaralılara tiyatroyu sevdirmek. Bunun da yavaş yavaş gerçekleştiğini görmek bizi mutlu ediyor .Çok emek verdiğimiz oyunumuzun bu denli beğenilmesi mutluluğumuzu daha da artırıyor. Sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz.251 Bin Dev Öğrenci Projesi içinde yer alan bu oyunun yalnızca Gölmarmara’yla sınırlı kalmamasını istiyoruz”dedi.

İki günde beş kez sahnelenen ‘Sınıftan Haller’ adlı tiyatro oyununun satılan biletlerinden elde edilen gelir, ‘251 Bin Dev Öğrenci Projesi’ne aktarılacağı belirtildi.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.