Doktorlar Tiyatro Gösterisi Yapıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İzmir’de mesai dışında kalan zamanlarda şehrin sosyal hayatına katkı sağlamayı hedefleyen 15 hekim, yaptıkları gösterilerle tiyatroseverleri heyecanlandırıyor.

Topluluk, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde sergiledikleri performansla tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Kendi kostüm ve dekorlarını da yaparak üretkenliklerini geliştiren bir anlayış geliştiren ekip, ayrıca seyirci koltuğuna oturan hastalarına da moral veriyor.

Doktor Rahşan Akça, 2008’den bu yana en büyük sıkıntılarının oyunları için yer bulma sıkıntısı olduğunu ifade ederken, bu duruma bir çözüm bulunmasını istedi. Akça, DOTİA grubu olarak herkesin büyük bir çaba gösterdiğini ancak oyunlarında yer tesis edilmesi konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, buna bir çözüm bulunmasını istedi.

Gösteride çeşitli sağlık kuruluşlarında çalışan Rahşan Akça, Sevinç Akbaş, Figen Aksu, Gül Aydın, Mustafa Alkan, Ercüment Bora, Füsun Karabıyık, Peykan Kıvırcık,Yeşim Koşay, Halil Uçar, Alper Zorbalar, Erkan Adıyaman, Gizem Bahadır, Gözde Yağmurkoç ve Serkan Kuşarı oynarken, yönetmenliğini ise Çelik Can Baş yaptı. – İZMİR

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.