Dükat Komedi Var'a Salon

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dicle Üniversitesi (DÜ) yönetimi, Dükat Komedi Var (DÜKOV) tiyatro grubu öğrencilerine sosyal projelere destek için salon tahsisinde bulundu.
DÜ yönetimi tarafından DÜKOV tiyatro grubu öğrencilerine, tiyatro çalışmalarını yapmaları için Kongre Merkezi’nde salon tahsisi yapıldı. DÜKOV Tiyatro Grubu Başkanı Feyzullah Tan, üniversitenin bu yardımından dolayı mutlu olduklarını, salon desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.
TİYATRO GRUBU ÖĞRENCİLERİ!
Tan, “Geçen sene gösterilerimize gerek öğrenciler gerekse öğretim görevlilerimiz tarafından büyük ilgi vardı. Bu seneki gösterilerimize de üniversite yönetimi tarafından büyük destek veriyor. Bizde bu desteği bir avantaj olarak görüp, çalışmalarımıza ara vermeden başladık” dedi. Çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğine değinen Tan, bu dönemki ilk gösterinin Mart ayı içerisinde olacağını belirtti. Tan, “Bu dönem ki ilk gösterimiz Mart ayında olacak. Üniversite öğrencilerimizi eğlendirmek için durmadan çalışıyoruz. Bölgenin en iyi tiyatro ve komedi ekibi olmak için çabalıyoruz. Bu nedenle haftada en az 3 defa ekibimizle bir araya gelip çalışıyoruz. Amacımız sadece güldürmek değil, güldürürken düşündürmektir” şeklinde konuştu.
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.