Tiyatro Ak'la Kara Oyunlarını Sahnelemeye Devam Ediyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Tiyatro Ak’la Kara’nın sahnelediği oyunlarla ilgili Hürriyet’ye yayınlanan haberin bir bölümünü paylaşıyoruz.]

Carlo Goldoni’nin meşhur oyunu ‘İki Efendinin Uşağı’ndan Savaş Özdural tarafından uyarlanan ‘Patron Kim?’de 80’ler Beyoğlu’na geliyor. Oyunda geleneksel Türk tiyatrosu ve İtalyan geleneksel halk tiyatrosu commedia dell’Arte’nin esintilerinden, epik ve interaktif tiyatroya kadar değişik tatlar bulacaksınız. Komedi türündeki oyunun rejisi Ali Gökmen Altuğ’a teslim. Oyunda erkek kılığına giren Ece Uslu dışında, Savaş Özdural, Bahadır Vatanoğlu, Levent Ünsal, Nazan Diper, Mustafa Dinç, Pelin Turancı, Ilgın Angın, Taylan Atlıhan ve Lütfi Birses rol alıyor

İkiz erkek kardeşi sevgilisi tarafından öldürülen Begüm, ailesine borcu olan mafya babasından alacağını tahsil etmek için erkek kardeşinin kılığına girerek Beyoğlu’na gelir. Sevgilisi Furkan’la ayrı ayrı kaçtıkları için bir yandan birbirlerini ararken, bir yandan da gerçek kimliklerini herkesten saklamak zorundadırlar. İki sevgili birbirlerinden habersiz Tufan’ı kendilerine yardımcı olarak tutunca işler iyice karışır… ‘Patron Kim?’, sahnedeki karmaşaya seyircisini de aktif olarak katarken, izleyiciye canlı orkestra eşliğinde müzik dolu iki saat sunuyor. 23 Şubat Cumartesi 8-15-22 Mart Cuma günleri 20.30’da izlenebilir.

Ünlü dedektif Kadıköy’de

Dünyanın en ünlü özel dedektifi tiyatro sahnesine indi. Sir Arthur Conan Doyle’un ‘Bohemya’da Skandal’ ve ‘Dans Eden Adamlar’ adlı hikâyelerinden Kerem Kobanbay tarafından sahneye uyarlanan ‘Sherlock Holmes’u Elif Erdal ve Burak Karaman yönetiyor. Sahnede Burak Karaman, Kerem Kobanbay, Beril Senvarol, Fatih Gülnar, Emre Törün, Tugay Erverdi, Arzu Akın, Gülnur Badakal, Hakan Çeliker, Adem Türker ve Mert Şişmanlar var.
Oyun  1-10-17-24-31 Mart’ta.

Tek eksik bir çocuk

‘Tom, Dick&Harry’, vodvil tiyatrosunun en büyük yazarlarından Ray Cooney’nin son oyunlarından. Çocuk evlat edinmek isteyen bir çiftin başına gelen komik olaylar anlatılıyor… Ali Gökmen Altuğ’un yönettiği oyun, Haldun Dormen’in süpervizörlüğünde sahneye kondu. ‘Tom, Dick&Harry’de Ece Uslu, Savaş Özdural, Kerem Kobanbay, Hakan Altuntaş, Nur Subaşı, Nazan Diper, Mustafa Dinç, Beril Senvarol ve Taylan Atlıhan rol alıyor. 29 Mart Cuma akşamı 20.00’de izlenebilir.

Tiyatro Ak’la Kara’nın oyunlarını izlemek için;  (216) 541 43 59

Hürriyet

Paylaş.

Yanıtla