Aydın Belediyesi 3.Tiyatro Günleri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aydın Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen etkinlikler tam beş gün boyunca Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Şükran Güngör Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak. …

26 Mart Salı günü saat 14:00’de Ahmet Önel’in yazdığı Serkan Fırtına’nın Yönetmenliğini, Fatih Bulut’un dramaturgluğunu üstlendiği “Alacalı Şemsiye” adlı çocuk oyunu seyircilerle buluşacak

27 Mart Dünya Tiyatro gününde Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi tarafından, Refik Erduran’ın yazdığı, Serkan Fırtına ve Fatih Bulut’un beraber yönettikleri “Ödül” adlı oyunun prömiyeri saat 20:00’de Şükran Güngör Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

28 Mart Perşembe günü, Aydınlı yerel tiyatro guruplarından, Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi Derneği’nin oyunu “Adalet” saat 18:00’de, “Aydın Tiyatro” tarafından Savaş Seyitligil’in oyunlaştırıp oynadığı “Bir Garip Orhan Veli” adlı oyun saat 20:00’de aydınlı sanatseverlerle buluşacak.

29 Mart Cuma günü, Tiyatro sanatçısı Yaman Tüzcet “Tiyatro ve Sanat” adlı söyleşi saat 15:00’de tiyatro severlerle buluşacak. Aynı günün akşamı saat 20:00’de Şükran Güngör Sahnesi’nde Yaman Tüzcet’in yazıp oynadığı “Yaşasın Deliler”adlı oyun Aydınlı  sanatseverlerin karşısına çıkacak.

30 Mart Cumartesi Saat 11:00 ve 13.30 da olmak üzere iki seans Tiyatro 3023 tarafından, “İnteraktif Oyun Saati” adlı oyun minik tiyatro severlerle buluşacak.

Bu yıl da “Dünya Tiyatro Günü”nü anlamlı etkinliklerle kutlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, başta Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tüm tiyatro emekçilerinin ve tiyatro severlerin  Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayan T.C Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İki yıldır Mart ayında Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla düzenlediğimiz “Tiyatro Günleri” etkinliklerinin bu yıl 3.sini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da sanat ve tiyatroyla dolu bir program sizleri bekliyor.” Dedi.

Davetiye temin ve irtibat için Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi 256-2143814

Paylaş.

Yanıtla