Aytül Hasaltun Eğitiminde Yaratıcı Ben Atölyesi Dancentrum'da

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dancentrum’da, 13 mart 2013‘te usta eğitmen Aytül Hasaltun eğitiminde Yaratıcı Ben Atölyesi başlıyor..
‘hareket örüntüsü, tıpkı hayat gibi bireysel yegane bir yolculuktur, bir maceradır…’ -irmgard bartenieff
Yaratıcı Ben Atölyesi
tarih. 13 mart – 15 mayıs 2013 tarihleri arasında her çarşamba
saat. 2o.3o – 22.3o
usta eğitmen. Aytül Hasaltun
kontenjan. Sınıf kontenjanı maksimum 12 kişi olduğundan bir an önce kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz.
katılımcı profili.daha önce dans çalışmış olmanız gerekmez, her yaştan ve her meslekten kişilere açıktır. bu atölye kapalı bir grup olarak çalışacaktır.
15 mayıs 2o13 çarşamba akşamı ders sonrası atölye gösterisi ve kapanış yapacaktır. isterse yolculuğuna şekil değiştirerek devam edebilir.
resim malzemeleri grup yürütücüsü tarafından sağlanacaktır ama yanınızda defterlerinizi getirmeniz iyi olabilir.
Ayrıntılı Bilgi / Kayıt

Aytül Hasaltun
Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümünde okuduğu sırada tanıştığı çağdaş dans, özgürlükçü tutumuyla hayatının yönünü ve akışını değiştirdi. Kurucusu olduğu ilk bağımsız çağdaş dans stüdyosu olan Dans Buluşma-İstanbul, üretimlerinin hem evi hem de sergi salonuydu. Ayrıca yerli ve yabancı pek çok dans sanatçısına çatı oldu.
Şimdilerde İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi [Çapa Hastanesi] Psikiyatri Bölümü’nde Sanat Psikoterapi ve Rehabilitasyon Servisi’nde, Sanat Terapisti ve Psikoterapist Dr. Hem. Nurhan Eren’den hem eğitim hem süpervizyon alarak, Haziran 2o11’den itibaren kronik psikiyatrik rahatsızlıkları olan kişilerle rehabilitatif ve terapötik grup çalışmaları yapıyor. Ayrıca Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dans Terapisti Yrd. Doç Dr. Zeynep Çatay’la dans/hareket terapisinin kullanımı ile ilgili süpervizyon alıyor. İntermodel Sanat Terapisti Bihter Yasemin Adalı’yla ‘Dışavurumcu Sanat Terapileri Okuma Grubu’na katılıyor ve ‘ …taşş…’ isimli yeni projesinde beraber çalışıyor.
Ansızın hayatına giren dans/hareket terapisi ile yaratıcı sürecin aslında ‘nasıl da iyileştirici’ olduğunu görüyor ve her grup çalışmasından sonra yeni bir kıta keşfediyor. Artık daha iyi biliyor ki; ‘ insanı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey? ‘
aytulhasaltun.wordpress
Dancentrum
Tossbaa Limited Şirketi’nin tescilli markası Dancentrum, Kasım 2ooo’de Türkiye’nin ilk dans portalı olarak kuruldu ve bugün 30.000’i aşkın internet üyesine ulaştı.
Dancentrum, Mart 2oo8’den itibaren, Taksim Elmadağ’daki merkezinde, bireylere, gruplara ve şirket çalışanlarına, Nesrin Topkapı, Tuncay Okyar, Candaş Baş, Hakan Yavaş, Ziya Azazi, Asime Can Özözer, Sava Panayotidis, William Baigoria Diaz gibi kendi alanlarında uzman, tecrübeli eğitmenleriyle roman dansı, oryantal, yetişkin bale, yoga, nefes, sufi dansı, çağdaş dans, jazz dans, clown, yaratıcı drama, flamenko, hint dansları, yunan dansları, ege zeybeği, horon, street dance, vals, sosyal latin ve tangoda toplam 175 spesifik dans, beden sağlığı, oyunculuk ve kişisel kazanım programı oluşturdu, yaklaşık 2700 katılımcıyla buluştu.
İletişim
212.23o o2 94
dance@dancentrum.com
aytulhasaltun@gmail.com
harbiye çayırı sokak, no.3, kat.3 -elmadağ, taksim
[rixos oteli yanı]
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.