Babaannenin Yeri'nden "Bildiğiniz Şeyler"

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Bildiğiniz Şeyler” Hakkında

30’larında bir kadının boşanma sonrası “Serbest Piyasa”ya geri dönüşü….Kavramsal Sanat selülite çare olabilir mi? Maymun fobisini aşmanın 10 yolu…Hepsi “Bildiğiniz Şeyler”de..

Bu sezon Mekan Artı’da sahnelediği “Havada Yüzmek” oyunuyla tiyatro hayatına adım atan Babaannenin Yeri, ikinci oyunu “Bildiğiniz Şeyler”le de seyirci karşısına çıkıyor.

Bu sezon “inyer feysi abartmayın e mi yavrum” sloganıyla tiyatro hayatına adım atan Babaanne’nin Yeri, Mekan Artı’da sahnelemeyi sürdürdüğü “Havada Yüzmek” oyununundan sonra, “Bildiğiniz Şeyler”le; Kadıköy’de Emek Sahnesi’nde, Taksim’de Hayal Kahvesi’nde (Hayal Perdesi) seyirci karşısına çıkıyor.

Bildiğiniz Şeyler; 30’larını aşmış taze dul Soley’in, kocasından ayrıldıktan sonra flört dünyasına yeniden adım atışının, evliliği boyunca yok saydığı kendi kimliğini hatırlamasının eğlenceli ve tanıdık hikayesini anlatıyor. Ayşe Üner’in çevirdiği, Sinem Özlek’in yönettiği oyunda Ceren Gücükatalak rol alıyor. Dramaturgluğunu Seçil Honeywill’in, dekor ve kostüm tasarımını ise Kübra Ateş’in yaptığı oyun;  26 Mart Salı ve 19 Nisan Cuma; saat 20:30’da Kadıköy Emek Sahnesi’nde, 10 Nisan Çarşamba saat 20:00’de Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde izlenebilir.

“BİLDİĞİNİZ ŞEYLER”

YAZAN: Vala Thorsdottir

ÇEVİREN: Ayşe Üner

YÖNETEN: Sinem Özlek

DRAMATURG: Seçil Honeywill

DEKOR-KOSTÜM: Kübra Ateş

Tek Perde / 55 dk

EMEK SAHNESi: Uzunçayır cd. Doğançay İş Hanı No 29/1 Hasanpaşa – Kadıköy

TEL: (216) 545 73 76 HAYAL KAHVESİ (HAYAL PERDESİ): Meşelik Sok. No:10 Taksim / İstanbul
Tel: 0 (212) 245 10 48

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.