Çatı Dans Mart 2013 Bülteni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Şubat ayının son haftalarında stüdyonun zeminini yenileme telaşı ile bir yandan tadilat sürerken bir yandan da küçük stüdyoda dans çalışmaları kesintisiz devam etti. Şimdi stüdyomuz yenilenen zemini üzerinde dans edecek sizleri bekliyor.

Mart ayında Pazartesi akşamları Sevi Algan’ın “Hareket ve Doğaçlama” çalışması programa eklenirken Çarşamba akşamları İbrahima Diwa ile Afrika Dansı devam ediyor!

 “ON” dans kompozisyon atölye gösterimi Ocak ayından beri Lerna Babikyan’ın yürütücülüğünde devam eden dans kompozisyon çalışması “ON” Mart ayında son buluyor.

Katılımcılar Damla Bilgiç, Ayça Ceylan, Tamar Dolezar, Seda Günaydın ve  Serkan Kırmızı atölye boyunca geçirdikleri araştırma, kompozisyon ve paylaşım süreçlerini 22 Mart Cuma akşamı herkese açık bir gösteri ile seyirciye sunacaklar.

Güncel etkinlik takvimini sitemizden takip etmeyi unutmayın! Mekanın ve çalışmaların devamlılığı için belirlediğimiz katkı sistemiyle gönüllü olarak yürütülen sabah ve akşam çalışmalarına ücretsiz, atölyelere indirimli katılabilirsiniz.

ÇATI Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği

Rıhtım Caddesi, Denizciler Sokak, No: 4, R İş Hanı, Kat: 5 Tophane,

Istanbul (ÇATI&TAL ortak mekan)

email.catidans@gmail.com | www.catidans.org | www.facebook.com/catidans

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.