Dancentrum'da Capoeira

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dancentrum’da, usta öğretici Napoleao eğitmenliğinde Capoeira Programı’na 11 mart, pazartesi akşamından itibaren başlayabilirsiniz.

Capoeira

tarih. 11 mart 2013’ten itibaren her pazartesi ve çarşamba

Dersler düzenli olarak yıl boyunca devam etmektedir.

saat. 19.oo – 2o.3o

usta öğretici. Prof. Napoleao

katılım ücretlidir.

21 yaş ve altındaki katılımcılar için ise ayrıca indirim uygulanmaktadır.

Ilk derse deneme amaçlı katılım ücretsizdir.

Katılımcı profili :daha önce capoeira ve dans çalışmış olmanız gerekmez, her yaştan ve her meslekten kişilere açıktır.

Capoeira ve Ders İçerikleri üzerine..

Prof. Napoleao

Milano doğumlu olan Napoleao, 2000’de Mestre Baixinho ile tanışarak onun yönetimindeki ‘Academia de Capoeira da Angola’da Capoeira çalışmalarına başladı ve kısa süre sonra Mestre Baixinho’nun asistanı oldu.

Bu yıllar içerisinde Mestre Baixinho onun azmini ve Capoeira dünyasını fethetme isteğini görerek ona Napoleao ismini verdi. Eğitim aldığı yıllar boyunca başka grupların ve Capoeira Angola mestre’lerinin düzenlediği birçok atölye ve eğitim çalışmalarına katılmıştır. [Mestre Sapo, Mestre Rogerio Lourenço, Mestre Pe de Chumbo, Mestre Jogo de Dentro, Mestre Cobra Mansa, Mestre Boca do Rio, Mestre Laercio, Mestre Roberval, Mestre Indio, Mestre Rogerio Rasta, Mestre Valmir] Capoeira Angola konusundaki bilgi ve tecrübesini artırmak amacıyla birçok kez Brezilya’ya giderek çalışmalarda yaptı. Salvador de Bahia’ya giderek mestre Joao Pequeno de Pastinha’nın akademisininde ders aldı ve GCAP de Mestre Moraes, CECA de Mestre Joao Pequeno de Pastinha gibi birçok farklı grubun rodalarına katıldı. Olinda’da Mestre Sapo ve Grupo Capoeria Angola Mae grubuyla çalıştı, rodalara katıldı.

Bilgi ve tecrübesini artırmak için gittiği Brezilya’da, Fundaçao International de Capoeira Angola grubu dahilinde Mestre Valmir ile çalıştı. Napoleao’ya 2009’da Mestre Baixinho tarafından profesörlük icazeti verildi. 2010’da ise Mestre Baixinho’nun talebi üzerine Napoleao, Capoeira da Angola Istanbul grubuna eğitmenlik yapmak amacıyla Istanbul’a gelerek çalışmalara başladı. 2011’de 1. İstanbul Capoeira Angola Festivalini gerçekleştirdi.

Ayrıntılı Bilgi / Kayıt

http://www.dancentrum.com/?p=37&hid=1998

Dancentrum

Tossbaa Limited Şirketi’nin tescilli markası Dancentrum, Kasım 2ooo’de Türkiye’nin ilk dans portalı olarak kuruldu ve bugün 30.000’i aşkın internet üyesine ulaştı.

Dancentrum, Mart 2oo8’den itibaren, Taksim Elmadağ’daki merkezinde, bireylere, gruplara ve şirket çalışanlarına, Nesrin Topkapı, Tuncay Okyar, Candaş Baş, Hakan Yavaş, Ziya Azazi, Asime Can Özözer, Sava Panayotidis, William Baigoria Diaz gibi kendi alanlarında uzman, tecrübeli eğitmenleriyle roman dansı, oryantal, yetişkin bale, yoga, nefes, sufi dansı, çağdaş dans, jazz dans, clown, yaratıcı drama, flamenko, hint dansları, yunan dansları, ege zeybeği, horon, street dance, vals, sosyal latin ve tangoda toplam 245 spesifik dans, beden sağlığı, oyunculuk ve kişisel kazanım programı oluşturdu, yaklaşık 3700 katılımcıyla buluştu.

İletişim

212.23o o2 94

dance@dancentrum.com

harbiye çayırı sokak, no.3, kat.3 -elmadağ, taksim

[rixos oteli yanı]

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.