Kadıköy Terminal Sahnesi Destek Gösterileri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

istanbulimpro ve AZOT isimli iki doğaçlama tiyatro topluluğu İstanbul’a yeni bir sahne kazandırmak üzere harekete geçti.  Mayıs 2012’de 1. Uluslararası İstanbul Doğaçlama Tiyatro Festivali’nin organizasyonunda başlayan işbirlikleri Kadıköy Terminal Sahnesi’nde devam ediyor.

Kadıköy Terminal Sahnesi kısa zamanda yurtiçinden ve yurtdışından seçkin sanatçı ve sanat eğitimcilerini Kadıköy halkıyla buluşturacak.  Kadıköy Terminal; 17-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek 2. Uluslararası İstanbul Doğaçlama Tiyatro Festivali’nin de evsahipliğini üstlenecek.

Yıllar önce sinema ve tiyatrolara evsahipliği yapan Yeldeğirmeni bölgesi yeniden bir sahneye kavuşuyor. 2009-2011 yılları arasında Beyoğlu’nda faaliyet gösteren Terminal sahnesi tüm araç gereciyle depoda beklemekte. Şu anda tadilat aşamasında olan Kadıköy Terminal Sahnesi’nin Nisan ayının ilk yarısında açılması planlanıyor.

Sahnenin planlanan tarihte açılabilmesi için kaynak yaratmak amaçlı iki farklı karma gösteri düzenleyen istanbulimpro ve AZOT oyuncuları, 27-29 Mart tarihlerinde, destekçilerinden bir olan Kadıköy Sanat Tiyatrosu’nun sahnesinde olacak.Hem eğlenmek hem de Kadıköy’ün yeni sahnesi Kadıköy Terminal Sahnesi’nin açılışına destek vermek için 27 Mart Çarşamba 20.30’da YÖNETMENİN SEÇİMİ ve 29 Mart Cuma 20.30’da NE ALA TEMAŞA Kadıköy Sanat Tiyatrosu’nda izlenebilir.

KAST (Kadıköy Sanat Tiyatrosu) : Kadıköy Rıhtım Ada Kitapevi 3.KAT

Rez:0532 332 05 33

www.istanbulimpro.comwww.aklaziyanoyuncular.comwww.kadikoyterminal.com

27 MART ÇARŞAMBA 20.30

“YÖNETMENİN SEÇİMİ”

5 oyuncunun 5 farklı film türünde 5 farklı öyküsünü gözlerinizin önünde yazması, oynaması mümkün mü? Evet mümkün… Buna tanıklık etmek ve “en iyi” filmi seçmek için istanbulimpro ve AZOT oyuncuları YÖNETMENİN SEÇİMİ doğaçlama gösterisi ile KAST’ta…

29 MART CUMA 20.30

“NE ALA TEMAŞA”

istanbulimpro’nun 2007 yılından bu yana sergilemekte olduğu Doğaçlama Kabare NE ALA TEMAŞA , istanbulimprove AZOT oyuncularından oluşan Karma bir kadro ile seyirciyle buluşuyor.

NE ALA TEMAŞA tekrarlanmayan, içeriği ve şekli daima yenilenen,  geleneksel formlardan beslenen, şarkılar dahil her şeyin o an seyircinin önünde doğaçlandığı, tamamen interaktif  bir komedi.  Zaman zaman seyircinin de sahnede olduğu kısa form oyunlardan oluşan kabarede, değişik insan hallerine farklı bakış açıları,  seyirci ve oyuncuların ortak algılarından süzülerek eğlenceli bir şekilde ortaya konuluyor. Tekrarlanamaz olması itibarıyla her oyun, hem oyuncular hem de seyirciler için çok özel ve eğlenceli bir deneyim oluşturuyor.

Paylaş.

Yanıtla