Tiyatro Pembe Kurbağa Nisan Ayı Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çocuklar tiyatrosuz kalmasın. Tiyatro Pembe Kurbağa Nisan ayında iki oyunuyla; Şeker Çocukların Düşleri (Çocuk Oyunu / 3 – 10 yaş) ve Bebek Tiyatrosu (3 yaş ve öncesi) serisinde Acaba Kutuda Ne Var? ile Pembe Kurbağa Sahnesi’nde izleyicileriyle buluşuyor.

Şeker Çocukların Düşleri

Ali Nihat Yavşan’ın yazıp yönettiği Şeker Çocukların Düşleri önyargılı olmanın yanlışlığı teması üzerine kurulu. Çocuklar en çok masalları ve çizgi filmleri severler. Öykümüzdeki Peri de çocukların bu çok sevdiği masalları ve çizgi filmleri canlandırıp, sahneye taşıyor. Masallarda o çok bildiğimiz olaylar, sahnemizde sürprizlerle şekillenip yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

3-10 yaş grubuna yönelik oyunun Kostüm Tasarımı Güneş Çakmakoğlu’na, Çevre Tasarımı Figen Çakmakoğlu’na ait. Rolleri Ali Nihat Yavşan, Gülşah Çakmakoğlu, Güneş Öztürk, Öykücan Yavşan ve Duru Yavşan paylaşıyor.

Bu yeni oyunumuz 6 ve 13 Nisan Cumartesi günleri Saat 12.00’de izleyicileriyle buluşacak. 13 Nisan’da oyunumuz bu sezon son kez izleyicileriyle buluşacak.

BEBEK TİYATROSU / ACABA KUTUDA NE VAR

Bebek Tiyatrosu serisinde, Ali Nihat Yavşan tarafından sahneye taşınan masallarla, tiyatro ortamında drama, anlatı, kukla , müzik ve oyunculuk birleştirilerek minik izleyicilere ulaşmak , tiyatroyu küçüklerle buluşturmak hedefleniyor. 8 haftada bir yeni oyunla miniklerle buluşulan bu seride,  7 ve 14 Nisan Pazar günleri ACABA KUTUDA NE VAR oyunu 3 yaş ve öncesi küçüklerle birlikte oluyor. 14 Nisan’da oyunumuz bu sezon son kez izleyicileriyle buluşacak

CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ

Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde 15 günde bir izleyicilerimizle buluşuyoruz. 13 Nisan Cumartesi günü saat 10.30’da 3-10 yaş grubuna yönelik KENDİNİ BEĞENMİŞ TAVUSKUŞU, 27 Nisan Cumartesi günü yine saat 10.30’da aynı yaş grubuna yönelik UÇAN ŞEMSİYE oyunu sergileniyor.

Ayrıntılı bilgiye www.pembekurbaga.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Oyunlarımızda Buluşmak Dileğiyle!

Pembe Kurbağa Sahnesi

Büklüm sok.  8 / 11 Kavaklıdere/ANKARA

Tel / Belgeç : (312) 418 0298

www.pembekurbaga.com.tr

tiyatro@pembekurbaga.com.tr

www.facebook.com/PembeKurbaga

Paylaş.

Yanıtla