Uluslararası Öğrenci Kongresi Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maltepe Üniversitesi tarafından düzenlenen “Uluslararası Öğrenci Kongresi” nin ilki Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından organize ediliyor. Hollanda, İrlanda, İngiltere, Portekiz, Polonya gibi batı ülkelerinin yanı sıra Malezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Mısır gibi doğu ülkelerinin de aralarında bulunduğu tam 15 ülkeden gelen güzel sanatlar üniversitesi öğrencileri Maltepe Üniversitesi’nde bir araya geliyor.

14-15 Mart 2013 tarihleri arasında Maltepe Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yer alan Marma Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongre için hazırlanan program oldukça yoğun ve renkli. İki gün boyunca, iki ayrı salonda, sekiz bağımsız oturumda, kırka yakın sunum ve paneller izlenebilecek. Ayrıca çeşitli atölye çalışmaları ve disiplinlerarası sanat ilişkilerinin de ele alınacağı serbest oturumlar yine kongre programı arasında yer alıyor.

Çok uzak diyarlardan, çok farklı kültürlerden gelerek kongrede buluşacak olan geleceğin sanatçıları, yenilikçi eğitim modellerini, küreselleşmenin sonuçlarını, yaratım süreçlerini, sanatsal tasarım ve teknolojiyi konuşup, tartışacaklar.

*Kongrenin dili İngilizcedir.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.