Yaratıcı Ben Atölyesi Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dancentrum’da, 25 mart 2013’te usta eğitmen Aytül Hasaltun eğitiminde Yaratıcı Ben Atölyesi başlıyor..

‘hareket örüntüsü, tıpkı hayat gibi bireysel yegane bir yolculuktur, bir maceradır…’ -irmgard bartenieff

modern hayat çoğumuzu sadece aklıyla yaşayan köleler haline getirdi. zihnin ve duyguların ayrılmaz bütünlüğünü, nefes alış verişin can olduğu ve içinde yaşadığımız bedenlerimizi unutturdu. 10 hafta sürecek olan bu çalışma herşeye rağmen bütün bunları hatırlama ve yaratıcılığımızla birleştirme çabasıdır. temellerini dans ve hareketi, bir iyileşme aracı olarak kullanan bartenieff tekniğinin prensiplerinden ve altı beden bağlantısından alır. yeryüzü ve yerçekimiyle organik hareket etmeyi önemser. resim ve yazı gibi farklı disiplinler aracılığıyla da yolculuğunu renklendirir, somutlaştırır. ben, ben ve şeyler, ben ve diğerleri, denge, ilişki kurma, güven ve yegane, spontan olma çalışmalarımız süresince üzerinde duracağımız konularımızı oluşturacak. beraberlikle şekillenerek, koreografik eser üretmede bize bir yol haritası sunacak. ve bütün bunlara adrenalin ve hareket etmenin doğurduğu haz eşlik edecek.

Yaratıcı Ben Atölyesi

tarih. 25 mart – 27 mayıs 2013 tarihleri arasında her pazartesi

saat. 2o.3o – 22.3o

usta eğitmen. Aytül Hasaltun

kontenjan. Sınıf kontenjanı maksimum 12 kişi olduğundan bir an önce kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz.

katılımcı profili.daha önce dans çalışmış olmanız gerekmez, her yaştan ve her meslekten kişilere açıktır. bu atölye kapalı bir grup olarak çalışacaktır.

27 mayıs 2o13, pazartesi akşamı ders sonrası atölye gösterisi ve kapanış yapacaktır. isterse yolculuğuna şekil değiştirerek devam edebilir.

resim malzemeleri grup yürütücüsü tarafından sağlanacaktır ama yanınızda defterlerinizi getirmeniz iyi olabilir.

aytulhasaltun.wordpress

Ayrıntılı Bilgi / Kayıt

http://www.dancentrum.com/?p=37&hid=2036

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.