29.İBBŞT Çocuk Şenliği Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ibbştİBB Şehir Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu, İstanbul’un tüm çocuklarını ücretsiz etkinliklerle tiyatro ve sanatın diğer alanlarıyla buluşturacağı 29. Çocuk Şenliği’ne hazırlanıyor.

İBB Şehir Tiyatroları bu yıl da geleneksel hale getirdiği  23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek; oyun gösterimleri, atölyeler, söyleşiler ve gösterilerle İstanbul’un farklı bölgelerinde, aralarında çocuklar için tasarlanmış olan Kağıthane Küçük Kemal ve Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu’nun da bulunduğu sahnelerinde  çocukları ağırlayacak.

22-28 Nisan haftasında gerçekleşecek etkinlikler arasında, çocukların katılımına açık atölyelerin yanı sıra ebeveynlere ve eğitimcilere yönelik söyleşiler de var.

Kağıthane Sadabad Kültür Merkezi, Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi, Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi, Fatih Reşat Nuri Sahnesi, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi, Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi ve Ümraniye Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan şenlikte, bir hafta boyunca, sezon içinde sergilenen İBB Şehir Tiyatroları çocuk oyunlarının yanı sıra konuk tiyatro topluluklarının oyun gösterimleri de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Detaylı program için tıklayınız:

Şehirtiyatrolari

Paylaş.

Yanıtla