BO Sahneden Yeni Oyunlar!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

bo-sahne-de-iddiali-oyunlar-3177198Usta oyuncu Levent Özdilek ve Nilüfer Bıyıklı tarafından kurulan BO Sahne, Adolf’un ardından yine iddialı oyunlara kapılarını açıyor.

Bitiyatro’nun Yeni Kiracı’sı 11 Nisan’da, Küçük Prens’i de 12 Nisan’da BO Sahne’de perde diyecek.

Bizoyuncular tarafından kurulan Cihangir’deki BO SAHNE, 18 Mart günü usta oyunca Burak Sergen’in Hitler’i oynadığı “Adolf” oyunuyla  tiyatro severlere merhaba dedi. Sahnelendiği günden itibaren büyük ses getiren oyunun ardından BO Sahne, çıtasını yine yüksek tutuyor.  İlk kez 18. Uluslararası Tiyatro Festivali’nde sahnelenen, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı Yeni Kiracı ile Avrupa’nın en önemli yönetmenlerinden Roberto Ciulli’nin yönettiği Küçük Prens, BO Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

BO Sahne’nin kurucularından Levent Özdilek, “BO Sahne’de her zaman belli bir çıtanın üzerinde oyunlar izleyeceksiniz. Sahne sanatlarına müthiş bir kalite ve enerji katacağımızı düşünüyoruz. Niteliksiz işler burada yer bulamayacak” dedi.

Eugéne Ionesco tarafından yazılan, Laçin Ceylan tarafından yönetilen ve Murat Taşkent, Devin Özgür Çınar, Fehmi Karaarslan, Enginay Gültekin ve Özbek Yıldız’ın rol aldığı Yeni Kiracı 11 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da BO Sahne’de oynanacak.

Saint-Exupéry’nin dünyaca bilinen eseri Küçük Prens ise 12 Nisan Cuma günü saat 20.30’da izleyiciyle buluşacak. Almanya’daki Theater an der Ruhr’un kurucusu olan Avrupa’nın en ünlü yönetmenlerinden Roberto Ciulli tarafından yönetilen Küçük Prens’te usta oyuncular Nihat İleri ile Laçin Ceylan rol alacak.

13 Nisan Cumartesi günü ise BO Sahne’de yine Adolf rüzgarı esecek. İngiliz yazar Pip Utton’un kaleme aldığı, Hitler’in sığınağındaki son 12 saatini anlatan Adolf saat 15.00’de başlayacak.

 Milliyet

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.