Mekan Artı'da Bu Hafta!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

indirResim Sergisi – Kali Kala’v – Ezgi Ece Ertuğrul & Fırat Uran

Son Hafta!

Kali Kala’v Ezgi Ece Ertuğrul ve Fırat Uran ’ın ilk sergisi ve ağırlıklı olarak son dönem çalışmalarından oluşuyor. Mekan Artı’da süren sergi bu hafta son buluyor.

Ben Sen O, Biz Siz Onlar

8 Nisan 2013 Pazartesi 20:30

“Ben Sen O, Biz Siz Onlar” içinde kısa mim öyküsü de barındıran, izleyiciyle sözsüz, müzik eşliğinde doğaçlama ilişki kurmayı hedefleyen özel becerilerle süslenmiş gösteri…

Kurgulayan – Yöneten – Oynayan:Eftal Gülbudak

Drama Kumpanya – Diktatör Deneyi

9 Nisan 2013 Salı 20:30

Vombe Köyü’nde barış içinde yaşayan insanların mutluluğu köye yeni birinin taşınmasıyla bozulur. Hastalığı sebebiyle sürekli karanlıkta yaşayan bu kişinin koyduğu kurallar zamanla onu bir diktatöre, köylüleri ise birer köleye dönüştürür.

Yazan-Yöneten: Kemal Oruç

Kozalar

10 Nisan 2013 Çarşamba 20:30

“Ne istiyorlar bizden canım.. Ne kötülüğümüzü gördüler.. O kadar etliye sütlüye karışan var. Biz karışıyor muyuz etliye sütlüye.. Biz karışmayız hiçbir şeylere.. “

Metin: Adalet Ağaoğlu

Yönetim: Aybike Esin Tumluer

Babaanne’nin Yeri – Havada Yüzmek

11-12 Nisan 2013 Perşembe-Cuma 20:30

Akıl hastanesine kapatılmış, akıl hastası olmayan iki kadının 1920’lerden 1990’lara kadar uzanan macerası. Dostlukları, aşkları, giderek delirişleri, hayata tutunma çabaları ve ilk ve tek umutları olarak, birbirlerine sarılışları. “Ahlaksal Açıdan Embesiller”in hikayesi.

Metin: Charlotte Jones

Yönetim: Burçak Çöllü

Bizde Yok!

13 Nisan 2013 Cumartesi 20:30

Seyircinin gözleri bağlanarak doksanlarda yaşanan gözaltı kayıplarına değinen oyun, Cumartesi Anneleri ile kurgusunu tamamlıyor.

Metin/Yönetim: Ufuk Tan Altunkaya

Paylaş.

Yanıtla