Bulancak Tiyatro Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

tiyatroGiresun Bulancak Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan ‘Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’ kapsamında düzenlenecek tiyatro festivali için geri sayım başladı. 13-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan festival, Bulancak eski cezaevi mevkisinden Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüşle başlayacak.

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ekibin katılacağı festival öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, “İlçenin abide şahsiyeti Mürsel Gülmez’in anısına bu yıl 14.sü düzenlenecek olan tiyatro günleri için hazırız. Bulancak Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz ve tüm tiyatroseverleri şölenimize bekliyoruz.” dedi.

Bulancak Tiyatrosu’nda maaşlı çalışan hiç kimsenin bulunmadığının da altını çizen Aydın, “Arkadaşlar esnafıyla, memuruyla gönüllülük esasına dayalı olarak çalışmaktadır. Yine, tiyatronun bir çınar haline gelmesinde ve bu çınarın korunmasında, gelişmesinde, bir anıt ağacı halini almasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Kurdoğlu Hacı Hafız Efendi’yi Anma Etkinlikleri’ni de hatırlatan Aydın, 11 Mayıs Cumartesi günü Küçüklü köyünde yapılacak olan etkinliklerde halkın katılımını beklediğini de sözlerine ekledi.

Haberaktüel

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.