Çanakkale Halkı Bu Komediye Bayıldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

çanakkaleAbdülkadir Katra Çanakkale Sanat Tiyatrosu ÇOMÜ Konferans Salonunda prömiyerini gerçekleştirdiği “Dün Bugün” adlı komedi oyunu ile izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı ve usta oyuncu Abdülkadir Katra’nın muhteşem performansı adeta izleyenleri büyüledi.

Çanakkale’de her ay en az bir oyun sahneleyerek özel bir seyirci kitlesine ulaşmayı başaran Abdülkadir Katra Çanakkale Sanat Tiyatrosu, oynadığı “Dün Bugün” adlı eser ile seyircilerden yine tam not almayı başardı. Yaklaşık bir buçuk saat süren oyunu seyirciler kahkahalarla ve sık sık alkışlamalar ile defalarca kestiler.

Unutulmaz oyunculuk performansıyla ayakta alkışlanan Çanakkale Sanat Tiyatrosu’nun yönetmeni ve oyuncusu Abdülkadir Katra oyundan sonra yaptığı açıklamada: “Çanakkale’de her oyunumuzu takip eden seyircilerimizin olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Oyundan sonra izleyicilerimizden aldığım dönütler oldukça onur verici. Her oyun bizler için büyük heyecan ve “Dün Bugün” adlı oyunumuzda bu heyecanı seyircilerimizle paylaştık. Hissettiklerimizi kelimelere dökmek mümkün değil. Devlet tiyatroları ahlakı ile ilimizde kültür-sanat gündemini elimizde tutmaya devam edeceğiz. İnşallah yakında büyük projelerimizi değerli seyircilerimiz ile paylaşacağım. İnanıyorum ki en az bizler kadar bu projelerin hayata geçmesini dileyeceklerdir. Çanakkaleli tiyatro severler her şeyin en iyisini hak ediyor. Yürekten sevgilerimi kendilerine iletiyorum.” dedi.

Paylaş.

Yanıtla