15.UDS'nin Ardından

Pinterest LinkedIn Tumblr +
uds2013Türkiye 15. Drama Liderleri Buluşması ve Ulusal Drama Semineri 2013, 21 Haziran Cuma günü saat: 10.00’da Oluşum Drama Enstitüsü drama eğitimcisi Naci Aslan ve Ankara Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM) Müdürü, Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimin Kültürel Temelleri Bölümü Başkanı ve Dil Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sedat Sever’in açılış konuşmalarının ardından Sever’in “Dil ve Okuma Kültürü” konulu konferansıyla başladı.
Oluşum Drama Enstitüsü Drama Liderlik Programı lider adaylarının proje sunumlarıyla devam eden seminer, verilen öğle arasının ardından, bildiri sunumu oturumuyla devam etti.
Seminerin birinci günü; Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aysel Köksal Akyol; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Tülin Sağlam ve Doç. Dr. Süreyya Karacabey; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği Bölümü Araştırma Görevlisi Gökçe Karaman ve Oluşum Drama Enstitüsü drama lideri Uzm. Gökçen Özbek’in katıldığı söyleşi ile son buldu.
Seminerin ikinci ve üçüncü günü ise atölye çalışmaları yapıldı.
Ulusal Drama Semineri 2014’de görüşmek üzere
Drama Hayatın Provasıdır
Paylaş.

Yanıtla