Belediye Fatih Mahallesine Açık Hava Amfi Tiyatro Yapıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2Ağrı’nın Fatih Mahallesinde yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Parkına amfi tiyatro yapımı devam ediyor.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Fatih Mahallesinde 42 dönüm üzerinde yapımı çalışmaları devamında, Parkın açılışa hazır hale getirilmesi için 2. etap çalışmalarına amfi tiyatro yapımı ile devam ediyor.

Başkan Arslan çalışmaları yerinde denetleyerek, yaptığı açıklamada Açılışa hazırladığımız Fatih Sultan Mehmet Parkına amfi tiyatro ve kaykay pisti yapımımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Açılışa hazır duruma getirilen parkın “gelişen dünya şartlarında Kentimizi geliştirmek ve dünya şartlarında kentleşmeye ayak uydurmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir dedi.

Çalışmaları yerinde gezen Belediye Meclis üyesi Şevket Aktaş ” Ağrı’nın bir yerlisi olarak Belediyemizin ilk defa bu denli çalışmalar yaptığına şahit olduğunu belirterek, Ağrı’lı vatandaşlarımız bizlere olan inancına, güvenine devam etmesini istiyoruz. Belediye Başkanımız Hasan Arslan Ağrı’yı modern bir görünüme kavuşturuyor. Bu konuda vatandaşlarımız yakın bir zamanda projelerin bitmesinin ardından Modern bir kette yaşayacaklarını hissedecekler dedi.

Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın denetim çalışmalarına Belediye Meclis üyelerinden Yalçın İnanlı ve Şevket Aktaş eşlik ederek yapılan çalışmaları yerinde gördüler.

Ajans04

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.