Erdoğan: Times ile İlgili Hukuki Girişimde Bulunacağız

Pinterest LinkedIn Tumblr +

erdoğanGeçtiğimiz günlerde The Times’da Başbakan Erdoğan’a yönelik bir mektup yayınlanmıştı. Bu ilanı verenler arasında dünya çapında meşhur pek çok ünlü isim de yer alıyordu. Başbakan Erdoğan’ın bu ilana yönelik sözlerinin yer aldığı haberin ilgili bölümünü yayınlıyoruz.  

30 sanatçının imzasının olduğu The Times ilanına sert çıkan Başbakan Erdoğan, “Times sayfasını kiraya vermiştir. Bununla ilgili hukuki girişimde bulunacağız” dedi.

Times’da yayınlanan ilanla ilgili de konuşan Erdoğan “Bunlar düşüncelerini kiraya vermiş tipler, eğer bunlar gerçekten demokrasiye inansa, yüzde 50 oyla iktidar olmuş bir partinin liderine diktatör deme ahlaktan yoksunluğunu gösteremezlerdi. Bu dört dörtlük bir densizliktir. Sen beni nerden tanıyorsun? Medya Türkiye’de mahkûm diyorlar, gazeteciler içeride diyorlar. Bunlar nasıl içeride ki bu yayınlarını bu kadar rahat yapıyorlar. Şu an medyanın nasıl hakaret ettiği, yalan yanlış haber yaptıkları ortada. Çamur atalım da izi kalsın mantığındalar. Times parayla kendi sayfasını kiraya veriyor. Bu Times’ın da ahlaki zaafıdır. Times ile ilgili olarak da hukuki girişimde bulunacağız” şeklinde konuştu.

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.