Köy Kahvehanesinde Tiyatro Gösterisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

4Tiyatro sanatçısı Metin Zakoğlu, Bodrum’daki bir köy kahvehanesinde köylüler ve engelli vatandaşlar için gösteri sundu.

Tiyatro sanatçısı Metin Zakoğlu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bodrum ’a bağlı Yakaköy’ün kahvehanesinde köy halkı ve engelli vatandaşlar için ücretsiz tiyatro gösterisi sahneledi. Konacık belediyesi ile Zakoğlu işbirliğinde, ‘Engelsiz Tiyatro’ projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe köy halkı yoğun ilgi gösterdi. Çoğunluğu engelli vatandaşın oluşturduğu çok sayıda kişi, Zakoğlu’nun tek kişilik tiyatro gösterisini evlerinin balkonlarından da izledi. Sanatçının yaşantısından ve günlük hayattan kesitler sunduğu gösterinin ardından açıklama yapan Zakoğlu, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini söyledi.

Tiyatronun üstadı Muhsin Ertuğrul’un vasiyetini yerine getirdiğini anlatan Zakoğlu, “Muhsin Ertuğrul ‘Tiyatroyu köylere, köy kıraathanelere taşıyın’ demiştir bizlere. Bu vasiyeti yerine getirmiş bir genç olarak çok mutluyum. Çok keyif aldım, aydın bir köy topluluğu ile buluştum çok mutlu oldum” dedi.

Radikal

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.