Yıldızların Altında Tiyatro

Pinterest LinkedIn Tumblr +

yildizlarKadıköy Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Tiyatro Festivali başlıyor. Festivalde özel tiyatroların bu sezon sahnelediği 19 seçkin oyun seyirciyle buluşacak.

11. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali, 17 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Özgürlük Parkı’nda İstanbullulara yıldızlar altında tiyatro izleme imkanı sunacak.

19 gün boyunca her akşam ünlü tiyatrocular, sezon boyunca salonlarda sahneledikleri oyunlarını bu kez açık havada sahneleyecek. Özel tiyatroları desteklemek, seyircileri tiyatro oyunları ile ücretsiz buluşturmak için yola çıkan festival Süheyl & Behzat Uygur kardeşlerin “Hasta Etme Adamı” oyunuyla başlayacak. Her akşam ayrı bir oyunun sahneleneceği festivalde, “Nazım Oyuncuları”nın Ulusal Kurtuluş Savaşı Destanımızı anlattıkları “Onlar ki…” adlı oyun ile Samsun Sanat Tiyatrosu’nun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının öyküsünün anlatıldığı “Aşk Olsun Sana Çocuk” adlı oyunlar ise izleyiciyle buluşacak. Festival usta oyuncu Genco Erkal’ın müzikal kabare olarak sahneye koyduğu “Ben Bertolt Brecht” isimli oyunu ile son bulacak.

Akşam

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.