Adile Naşit Tiyatrosu Perdelerini Açtı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

5Bursa Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu 2013-2014 yılı tiyatro sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Adile Naşit Tiyatrosu’nda “Itır ile Pıtır” adlı çocuk oyunuyla gerçekleşen sezon açılışına ilgi yoğun oldu. Velileriyle salonu dolduran minikler sanatla iç içe güzel bir gün geçirdi. Sema Omaç Karslıoğlu tarafından kaleme alınan ve Engin Karslıoğlu’nun yönettiği”Itır ile Pıtır” adlı çocuk oyunu, tertipli ve düzenli olmayı anlatıyor.

Yıldırım Belediyesi Kültür Sanat Müdürü Nurtekin Özyürek, çocukların sosyal gelişimleri için aralıksız olarak sahneledikleri oyunların minik seyirciler tarafından yakından takip edildiğini ifade etti.

Sezon boyunca altı haftada bir yeni bir çocuk oyununu sahneye koyarak, bu konudaki başarı çıtasını yukarılara çıkardıklarını belirten Özyürek, “Çocuk tiyatrosu denince ilk akla gelen merkez olan Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, ortaya koyduğu gösteri sayısı ile bu konuda Bursa’nın lokomotifi. Ev ve okulda sonra çocuklarımızın ikinci adresi olan Adile Naşit Tiyatromuza tüm yavrularımızı bekliyoruz” dedi.

Özyürek, “Itır ile Pıtır” adlı çocuk oyununun her hafta pazar günleri saat 14.00’te ücretsiz olarak sahneleneceğini sözlerine ekledi.

Yeni Şafak

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.