Çatı Dans'ta Aralık

Pinterest LinkedIn Tumblr +

cati_logoMimesis Haber / Yeni yılda TAL ile paylaşılan mekanı farklı bir yere taşımak için araştırma ve çalışmalar başladı. Bu büyük değişiklik için adım atmakla birlikte Aralık ayında düzenli çalışmalar ve kontakt doğaçlama atölyesi devam ediyor. 15-21 Aralık tarihleri arasında ise Yunanistan’dan Krama Dans Kumpanyası Çağdaş Dans-Doğaçlama Atölyesi ve yeni işleri “barking days” ile konuk olacak.

Güncel ve ayrıntılı program online ÇATI DANS Program takviminden takip edilebilir.

Krama Dance Company ile Çağdaş Dans ve Doğaçlama Atölyesi

Release (Bırakma) tekniği üzerine odaklanacak bu atölyede katılımcılar teknik, doğaçlama ve yaratıcı çalışmalarla çağdaş dansı keşfedecekler. Toplam 10 saatlik bu atölye Krama Dans Kumpanyası dansçıları tarafından kollektif olarak yürütülecektir ve amatör ve profesyonel dansçılara, oyunculara ayrıca hareket deneyimi olan herkese açıktır.

15 Aralık Pazar, 12:00-14:30 ve 16-18 Aralık Pazartesi – Çarşamba 19:00-21:30

Dans/Performans : barking days

20-21 Aralık’ta, 20:30’da Krama Dans Kumpanyası yeni işleri “barking days” ile İstanbul dans seyircisi ile buluşacak. Gösterinin kısa tanıtım videosuna buradan ve kumpanya ile ilgili daha ayrıntılı İngilizce bilgiye sitelerinden ulaşılabilir.

Kontakt Doğaçlama Türkiye sitesi

29 Aralık’ta sona erecek Kontakt Doğaçlama atölyesi devamında 17:00’de herkese açık serbest jam ile Aralık ayında da her pazar katılıma açık.

Meraklısına; her atölyeyi takiben www.ci-turkey.org sitesinde çalışma notları ve konu üzerine çeşitli metinler yayınlanıyor.

ÇATI Çağdaş Dans Sanatçıları Derneği
Rıhtım Caddesi, Denizciler Sokak, No: 4, R İş Hanı, Kat: 5 Tophane, Istanbul (ÇATI&TAL ortak mekan)
email.catidans@gmail.com |   www.facebook.com/catidans

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.