‘Semaver Kumpanya’ Tiyatro Şölenine Davet Ediyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

semaverkumpanya_oyun_vtr.jpg‘Semaver Kumpanya’ ekibi geçen sezonun en çok ilgi gören ‘Metot’ ve ‘Bir İnfazın Portresi’ adlı oyunları 2014 Ocak ayında da seyirciyle buluşturmaya devam ediyor..

2013’te başarılı tiyatro projelerine imza atan ‘Semaver Kumpanya’ ekibi, 2014′ te de şölen tadında ‘Metod’ ve ‘Bir İnfazın Portresi’ adlı oyunlarla tiyatroseverlerin huzuruna çıkmaya devam ediyor.

Serkan Keskin?in sahnelediği ‘Metot? iş görüşmesine gelen dört kişinin işi kapmak adına geçtikleri gizem dolu sınavları konu alıyor.

Şirketin toplantı odasında geçen ve günümüz iş dünyasının acımasız yönlerini ortaya koyan oyun, yaşanan psikolojik gerilimi de izleyiciye sunuyor.

Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Sekan Keskin ve Mustafa Kırantepe?nin oyunculuklarıyla İspanyol yazar Jordi Galceran?ın kaleminden ‘Metot’, Ocak ayı boyunca ‘Çevre Tiyatrosu’, ‘Beyoğlu – Sahne Pulcherie’ ve Çanakkale de ‘Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ nde sahne alacak.

Kalabalık kadrosuyla geçtiğimiz sezon seyircilerin büyük beğenisini kazanan ‘Bir İnfazın Portresi’ ise 24-25 Ocak tarihlerinde ‘Çevre Tiyatros’unda sahnelenecek.

Zeynep Su Kasapoğlu’nun rejisiyle sahne alacak oyun, 16. Yüzyılda İnebahtı Savaşı sonrası Venedik’te geçiyor.

Howard Barker’ın kaleminden çıkan’Bİr İnfazın Projesi’,ülkenin en önde gelen ressamı Galactia’ya, devletin kazandığı zaferi ölümsüzleştirmek için bir tablo siparişi verilmesinin ardından Galactia’nın kadın olmasının, yakın çevresinin ve ülke koşullarının, ressamın üzerinde oluşturduğu ağır baskıyı konu alıyor.

Oyunda Sarp Aydınoğlu, Sibel Altan, Hakan Atalay, Sezin Bozacı, Merve Dağlı, Merve Dizdar, Serkan Keskin, Mustafa Kırantepe, Yavuz Pekman, Volkan Sarıöz, Serkan Tınmaz, Elif Ürse ve Sabahattin Yakut rol alıyor.

‘METOT’- ‘BİR İNFAZIN PORTRESİ’ OCAK 2014 PROGRAMI:

11 Ocak Cumartesi METOT 20:30 Çevre Tiyatrosu

17 Ocak Cuma METOT 20:30 Beyoğlu-Sahne Pulcherie

18 Ocak Cumartesi METOT 20:30 Beyoğlu-Sahne Pulcherie

24 Ocak Cuma BİR İNFAZIN PORTRESİ 20:30 Çevre Tiyatrosu

25 Ocak Cumartesi BİR İNFAZIN PORTRESİ 20:30 Çevre Tiyatrosu

27 Ocak Pazartesi METOT 20:00 ÇANAKKALE-Süleyman Demirel Kültür Merkezi

31 Ocak Cuma METOT 20:30 Çevre Tiyatrosu

 Magazinkolik

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.