Bitiyatro’dan yeni oyun: Sandık Lekesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

sandiklekesi546436756İstanbullu tiyatroseverlerin yakından takip ettiği Bitiyatro yeni mekanının açılışını ‘Düğün’ adlı oyunuyla 1 Martta yapacak.

2006 yılından bu yana ses getiren oyunlarla seyirci karşısına çıkan Bitiyatro, Kumbaracı Yokuşu’ndaki sahnesinin açılışını yeni oyunu Düğün (Sandık Lekesi) ile yapacak. Evin içinden hiç çıkmayan koku, bir türlü hatırlanamayanlar ve yer altından gelen sesler, bütün bunların arasında kendilerini tanımak ve var etmek isteyen iki insanın kanlı mücadelesini, aile miraslarını yıllardır taşımaktan yorgun düşmüş bir kadın ve bir erkek üzerinden anlatan Düğün (Sandık Lekesi) 1 Martta izleyiciye merhaba diyecek.

Oyunu 1, 5, 8, 15, 22, 27, 28 Mart saat 20.00’de, 2, 9 ve 16 Mart Pazar günleri saat 17.00’de Bisahne’de izlemek mümkün olacak.

Bitiyatro kimdir?

Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin 2006 yılında kurduğu tiyatro ilk açıldığı günden itibaren ses getiren oyunlara imza attı. Etna (Bedendeki Kuyu), Yeni Kiracı ve Küçük Prens oyunları ile tanıdığımız sahne bu kez genç bir tiyatro yazarının oyununa ev sahipliği yapacak. Polat Niloğlu’nun yazdığı, başrollerini Defne Şener Günay ve Sefa Tantoğlu’nun paylaştığı, Özlem Ölçeroğlu ve Yaşar Alparslan’ın rol aldığı oyunun rejisinde Nihat İleri bulunuyor.

Sol Org

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.