Kenan Işık Hastaneye Kaldırıldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

kenanisikDevlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni ünlü oyuncu Kenan Işık, hastaneye kaldırıldı. Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil, “Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı,Durumu stabil, ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru,uyutuluyor şu anda…” dedi.

Fatih Aksoy hastane çıkışında basın mensuplarının sorulurını yanıtladı. Aksoy, “Ameliyat başarılı geçti, prosedür gereği uyutulacak.” dedi.

KAFASINI ÇARPTI

Spor salonunda “kendimi iyi hissetmiyorum” dedikten sonra fenalaşarak yere düşen Işık’ın bu sırada kafasını çarptığı öğrenildi. Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Işık, Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Usta tiyatrocunun eşi Beril Işık, gözyaşları içinde ameliyathane önünde bekliyor.

Haberi alır almaz hastaneye koşan Ayşe Nil Şamlıoğlu hastane çıkışı yaptığı açıklamada, “Ailesi de burada çok üzgünler. Şu anda kimse bir şey bilmiyor. Ameliyat bitince belli olacak” dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:

Açıklamada Kenan Işık’ın, kafa travması geçirdiği ifade edilerek, “bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir” ifadeleri kullanıldı.

ÇİÇEK DİLLİGİL’DEN AÇIKLAMA
Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil, “Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı,Durumu stabil,ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru,uyutuluyor şu anda…” dedi.

Radikal

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.