İBBŞT’den 30.Çocuk Şenliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

piti şenlik1100. yılını kutlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu yıl 30.’sunu düzenlediği Çocuk Şenliği’nde tamamı ücretsiz gösterimlerle çocukları tiyatroyla buluşturacak.

Yüz yıllık şehrin tiyatrosu “30. Çocuk Şenliği”ne hazırlanıyor. 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında ”Haydi Çocuklar Tiyatroya” sloganıyla gerçekleştirilecek şenlikte; Şehir Tiyatroları’nın tüm sahneleri birbirinden farklı 16 oyun ve toplam 30 gösterimle kapılarını çocuk izleyicilerine açacak.

Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nda Kağıthane Sadabad Sahnesinde ilk kez sahnelenecek olan “Harikalar Mutfağı” oyunu ile başlayan şenlik, 27 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

Şenlik programı içerisinde Şehir Tiyatroları’nın seçkin çocuk oyunlarının yanısıra; Pınar Çocuk Tiyatrosu “Alaaddin’in Sihirli Lambası”, Tiyatro Kumpanyası “Oturan Boğa”, Bakırköy Belediye Tiyatroları “Güneşin Çocukları”, Tiyatro Kare “Bir Dostluk Hikâyesi”, Fabrika Sanat “Koşkoş ve Ejderha”, Derme Tiyatro “Mutluluğun Peşinde”, Mimbaz Tiyatro “İyi de Güneş Nerede?” ve Tiyatro Lal “Patlamış Mısır” oyunlarını sergileyecek.

Farklı başlıklar altında atölyelerin de gerçekleştirileceği şenlikte tüm etkinlikler ücretsizdir.

Festival programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Cocuk_Tiyatrosu.aspx

Paylaş.

Yanıtla