Müzikal Tiyatro Jesus Christ Superstar Yıllar Sonra Yeniden Sahneleniyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

JesusChristSuperstar_credit-Duncan-Barnes_1-710x4001970’li yıllarda büyük ilgi gören rock opera “Jesus Christ Superstar” yeni versiyonu ile Kuzey Amerika turuna çıkıyor.

İngiltere’de yapılan Süperstar yarışmasını birinci bitiren Ben Foster müzikalin yıldızı durumunda. Yeni versiyonu ile izleyici karşısında olacak müzikalde, Michelle Williams ve Brandon Boyd da rol alacak.

Müzikal, şarkı sözü yazarı Tim Rice ile bereber çalışan 21 yaşındaki Llyod Webber tarafından kaleme alınmıştı. Time Rice, “Bizim ve Adrew’in özel olarak yaptığının rockın gücü ile orkestra ve tiyatroyu birbirine eklemek olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca hikaye anlatımı” dedi.

50 ayrı değişik kentte sahnelenecek olan müzikal ilk olarak 9 Haziran’da New Orleans’ta izleyici ile buluşacak. Müzikal daha sonra Toronto, Chicago, Los Angeles ve New York’ta sahnelenecek.

Harry Potter karakteri ile yıldızlaşan Daniel Radcliffe komedi türü The Cripple of Inishmaan ile Brodway’a dönüyor.

İrlanda’da küçük bir köyde yaşayan Billy Claven karakterini canlandıran yıldız oyuncu, fakirlik ve sıkıntılardan kurtulmaya çalışıyor.

Genç oyuncu daha önce How to Succeed in Business Without Really Trying ile Broadway’de boy göstermişti. Ünlü aktör Daniel Radcliffe, “How to Succees, gösteriyi yapmanız için gereken çabayı ve dayanma gücü için Boradway’a dönme zorluğunu kırdı. Fakat şunu hala söyleyebilirim; zoru seven oyuncular için müzikal tiyatro en güç olanı” diye konuştu.

The Cripple of Inishmaan’in açılışı 20 Nisan’da New york’ta yapılıyor.

İsveçli ünlü grup ABBA, Waterloo’nun uluslararası üne kavuşmasının ardından 40 yılı doldurdu. 40’ıncı yıl Londra’da verilen bir parti ile kutlandı.

İsveçli grup daha önce görmedikleri fotoğraflardan hazırlanan albümleri hayranları için imzaladı. Frida Lyngstad, “Bizim varlığından haberdar olmadığımız fotoğrafları arayıp buluyorlar. Bundan sonrada bu güzel kitabı ortaya çıkardılar. Gerçekten çok sevdim. Ayrıca bizden bir parça, çünkü bütün süreçte çok ilgilendik” dedi.

Kitap dünya genelinde 380 milyon albüm satan müzik grubunun başarı hikayesinin belgeleri ile dolu. İsveçli müzik grubu, 1972 ve 1982 yılları arasında dünya müzik listelerini altüst etmişti.

euronews

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.