V.Dünya Oyun Oynama Günü Paneli

Pinterest LinkedIn Tumblr +

oyun_gunu_logo_300Mimesis Haber/Dünya oyun oynama günü olarak kutlanan etkinlikler çerçevesinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından kapsamlı bir etkinlik düzenlenmektedir. Seminer, sunum ve atölye çalışmaları içeren etkinlikler ile ilgili bilgilendirme aşağıdaki gibidir.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalımız tarafından 10-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız V. Dünya Oyun Oynama Günü Panel ve Etkinlikleri, bu yıl “Oyun Oynamak İçin Zaman Yaratıyoruz: 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü” tema başlığında kutlanacaktır. Bu yıl yapılacak etkinlikler, Marmara Üniversitesi ve FMV Işık Okulları işbirliği ile gerçekleştirilecektir. 10 Mayıs 2014 tarihinde FMV Erenköy Işık Okulları Konferans salonunda gerçekleştirmeyi planladığımız “V. Dünya Oyun Oynama Günü Paneli” ve diğer etkinliklere değerli katılımlarınızı beklediğimizi ifade eder, saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Ozana URAL Okul Öncesi Öğretmenliği ABD Başkanı                       

Prof. Dr. Ramazan Özey Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı

V. Dünya Oyun Oynama Günü Panel ve diğer etkinliklerle ilgili bilgi ve detaylar için:
http://okl.aef.marmara.edu.tr/sayfalar/v-dunya-oyun-oynama-gunu

V. Dünya Oyun Oynama Günü Paneli Davet ve Program: http://dosya.marmara.edu.tr/aef/okl/Oyunlar/V_DUNYA_OYUN_OYNAMA_GUNU_PROGRAMI.pdf

Geçen yıl yapılan Oyun Oynama Günü etkinliklerine dair yazılar şu linklerden tekrar okunabilir.

http://mimesis-dergi.org/2013/05/4-dunya-oyun-oynama-gunu-turkiye-etkinlikleri/

http://mimesis-dergi.org/2013/05/her-yerde-her-mekanda-oyun-oynuyoruz/

Mimesis Haber-Bülent Sezgin

Paylaş.

Yanıtla