Tiyatro Şarkıları Albüm Galası Yapıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

140126385773407Mimesis Haber / Suların Uğultusu ve Güneş Şarkıları isimli albümleriyle tanınan Serap Yağız, yeni albümü Tiyatro Şarkıları ile ilk defa seyirci karşısına çıkıyor. Genç şarkıcı 1 Haziran’da albüm galası ile BKM sahnesinde olacak.

Serap Yağız’ın tanınmış tiyatrocuların da düetleriyle renk kattığı ve unutulmaz 10 tiyatro eserini bir araya getirdiği “Tiyatro Şarkıları” albümü müzik marketlerde kısa zaman önce yerini almıştı. Albümde, Lüküs Hayat Opereti, Keşanlı Ali Destanı, Azizname ve Zilli Zarife gibi Türkiye tiyatrosunun unutulmaz eserlerinde yer alan şarkılar, Moğollar grubundan tanıdığımız aranjor-müzisyen Taner Öngür’ün düzenlemeleriyle yeniden yorumlandı. Yağız’a bu çalışmasında ünlü oyuncular Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Sema Moritz, Tülay Günal ve Sacit Akel de eşlik etti. Yağız, iki yılı aşkın süredir üzerinde çalıştıkları albümle, bir dönem çok popüler olan tiyatro eserlerini yeniden gün yüzüne çıkarmış oldu.

Tiyatro Şarkıları’nda yer alan eserlerin yanı sıra önceki albümleri Suların Uğultusu ve Güneş Şarkıları’ndan eserleri de seslendirecek olan Serap Yağız’a Tiyatro Şarkıları’nda kendisine eşlik eden Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora, Serkan Keskin, Sema Moritz, Çağlar Çorumlu ve Sacit Akel de sahnede yer alacak.

Tiyatro Şarkıları isimli albümünün galası 1 Haziran’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde.

Ömer Özdinç / Mimesis Haber

Paylaş.

Yanıtla