‘Tiyatro Şarkıları’ Sahnedeydi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

140191356879591Serap Yağız yeni albümü ‘Tiyatro Şarkıları’nı ünlü sanatçıların da katıldığı bir geceyle tanıttı. Yağız, Erkan Can ve Cem Davran’ın da düetleriyle eşlik ettiği geceden tam not alarak ayrıldı.

Serap Yağız, ‘Tiyatro Şarkıları’ isimli yeni albümünü BKM’de düzenlenen bir geceyle tanıttı. Geceye albümde Yağız’a eşlik eden Cem Davran, Erkan Can, Derya Alabora, Çağlar Çorumlu ve Sacit Akel’in yanısıra Eser Noyan, Özdemir Erdoğan ve Anadolu Ateşi’nın Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan da katıldı.

Konsere önceki albümleri ‘Suların Uğultusu’ ve ‘Güneşin Şarkıları’ndan eserlerle başlayan sanatçı, daha sonra ‘Tiyatro Şarkıları’na geçti. Erkan Can ve Cem Davran’ın da zaman zaman düetleriyle eşlik ettiği gecede keyifli anlar yaşandı. Davran’ın çocukluğundan beri hayranlıkla takip ettiğini söylediği Özdemir Erdoğan’ı seyirciler arasında görmesiyle yaşadığı heyecan geceye katılanları kahkahaya boğdu.

Gecenin sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir Erdoğan, Cem Davran’ın şarkıcılığından övgüyle söz etti. Erdoğan, Serap Yağız’ın hem sesi hem de çalışmalarıyla çok yakında sanat dünyasının zirvesine çıkacağını belirtti.

‘İNANILMAZ GÜZEL VE GÜÇLÜ BİR SES’

Özdemir Erdoğan’ın karşısında şarkı söylemenin kendisini son derece heyecanlandığını söyleyen Cem Davran, birlikte düet yaptığı Serap Yağız için de “İnanılmaz güzel ve güçlü bir ses. Umarım bundan sonra da değişik projelerde beraber çalışma şansımız olur’ dedi.

‘DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANIYIM’

Gecede sanatçı arkadaşlarından ve izleyicilerden tam not alan Serap Yağız ise albümle ilgili şu bilgileri verdi: Projeyi tiyatrocu Sacit Akel ile birlikte hazırladık. Gün geçtikçe projeye destek veren ve bizzat yer alan her isim beni daha fazla heyecanlandırdı. Özellikle bu projeyle birlikte hayatıma giren Cem Davran, Erkan Can, Derya Alabora, Tülay Günal, Sema Moritz, Çağlar Çorumlu, Şebnem Sönmez ve Serkan Keskin’e çok teşekkür ediyorum.

Gazeteport

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.