Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna İki Ödül

Pinterest LinkedIn Tumblr +

sehir-tiyatrosu-na-2-odul-6443706_958_oXIV. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna 2 ödül verilmesine hak kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi ile ‘Özel Ödül’; Şehir Tiyatrosu sanatçısı Günay Yunus Güney de ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı oyunda sergilediği başarılı performansla ‘XIV. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde, ödül kazandı.

XIV. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde 2013-2014 sezonunun en iyi tiyatro, oyun ve sanatçıları belirlendi. Adana, Ankara, Bartın, Bursa, Çorum,Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Kocaeli, Giresun, Ordu, Samsun,Sinop, Sivas, Trabzon ve Van’daki tiyatroları mercek altına alan Direklerarası seyircileri seçici kurulu, 2013-2014 sezonunda, kategorilerinde en başarılı buldukları oyunlar, oyuncular ve tiyatroları tespit etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 47 bin kişiye ulaşan bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi ile ‘Özel Ödül’ün sahibi olurken; Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanatçısı Günay Yunus Güney, ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı oyunda sergilediği başarılı performansla ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kent merkezine uzak yerleşim bölgelerinde vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

haberler.com

Paylaş.

Yanıtla