İBBŞT’den Yetenekli Çocuklara Tiyatro Eğitimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ibbştİBB Şehir Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu çatısı altında çalışmalarını sürdüren Çocuk Eğitim Birimi, çocuklara yönelik tiyatro eğitimi için bu yıl bir kez daha sınavla öğrenci alacak. Deneyimli eğitimciler tarafından; sahne, dans, müzik, sosyal beceri, tasarım ve dramaturgi başlıklarında yürütülen derslerle, 8,9 ve 10 yaş çocuklara özel bir eğitim programı uygulayan Çocuk Eğitim Birimi, 2 yıl boyunca sürecek eğitimi ücretsiz gerçekleştiriyor.

Bu yıl 2004, 2005, 2006 doğumlu çocuklara yönelik olarak açılacak iki aşamalı bir sınavla alınacak öğrenciler; Anadolu yakasında, Ümraniye Sahnesi, Avrupa yakasında ise Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde, Pazartesi ve Salı günleri 17:00- 20:00 saatleri arasında eğitim görecek.

Hazırladıkları bir şarkı ve bir şiirle sınava katılması istenen adaylar için iki aşamalı sınavdan ilki 13-14 Ekim tarihlerinde Ümraniye Sahnesi, 20-21 Ekim tarihlerinde ise Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Ön kayıt gerektiren sınava başvuracak adayların, 22 Eylül- 8 Ekim tarihleri arasında; veli tarafından doldurulmuş başvuru formu, sağlık ocaklarından ya da semt polikliniklerinden alınmış sağlık raporu, iki adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile, 13:00-17:00 saatleri arasında Ümraniye veya Kağıthane Sadabad Sahnesi İdare Amirliklerine başvuru yapması gerekiyor.

http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Anasayfa.aspx adresinden de başvurusu yapılabilen sınav için gerekli form, İBB Şehir Tiyatroları’nın tüm sahnelerinden alınabilir.

 

Paylaş.

Yanıtla