1. Antalya Tiyatro Festivali, 11 Aralık’a Kadar Devam Ediyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Screen Shot 2014-12-09 at 1.13.25 PMMimesis Haber/ 06-11 Aralık tarihleri arasında Antalya Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘1. Antalya Tiyatro Festivali’  kapsamında  Murat İpek’in yazıp yönettiği ‘Basit Bir Ev Kazası’ ve  Zülfü Livaneli’nin romanından uyarlanan ‘Leyla’nın Evi’ oyunları tiyatroseverlerle buluştu.

‘Basit Bir Ev Kazası’, bir kadının evlilikten ve hayattan beklentilerini, hayal kırıklıklarını ve hayallerini konu alıyor. 110 dakika süren, Günay Karacaoğlu’nun rol aldığı iki perdelik oyunun dekor tasarımını Barış Dinçel, müziğini Çiğdem Erken üstlleniyor.

Festival kapsamında sergilenen oyunlardan diğeri ise Nedim Saban tarafından sahneye konan iki perdelik ‘Leyla’nın Evi’ oyunu idi. Oyunda, Ayça Varlıer, Celile Toyon, Nuri Gökaşan, Gökçer Genç, Halim Ercan ve Dicle Alkan rol aldı. Yaklaşık 2,5 saatlik oyun, sanatseverlerin beğenisini topladı.

9 Aralık tarihinde ‘Müziksiz Evin Konukları’, 10 Aralık tarihinde ‘2’si 1 Arada’, 11 Aralık tarihinde ‘Kimsenin Ölmediği Günün Ertesiydi’ oyunları Antalya Kültür Merkezi’nde saat 20:00’de seyirci ile buluşacak.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.