‘Ayakkabı kutusu yüzünden işinden atıldı’ iddiası!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

fft81_mf2956173 Nedim Saban, bu kez de Erhan Yazıcıoğlu’nun Fareli Köyün Kavalcısı’nda rol icabı ayakkabı kutusuna değinen oyuncusunu tiyatrodan attığını iddia etti.

Şehir Tiyatroları’nda sansür iddiasında sular durulmuyor. Cibali Karakolu rüzgârından sonra bu kez de gündemde Fareli Köyün Kavalcısı var. Nedim Saban’ın bu iddiaları üzerine hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu şunları söyledi: Benim dönemimde bir olay olmadı, hatırlamıyorum. Hepsi yalan. Benimle neden bu kadar uğraşıyorlar. Benim politika ve siyasetle işim olmaz. Ben sansürcü biri değilim, geçmişim belli. Nedim Saban asıl benim telefonuma çıkmıyor. Karşılaşırsam haddini bildireceğim. Herhalde oyununun reklamını yapmak istiyor. Elinde varsa belgesi ortaya çıkarsın.

İşte o Tweet’ler
-Erhan Yazıcıoğlu’nun Fareli Köyün Kavalcısı’nda rol icabı ayakkabı kutusuna değinen oyuncuyu tiyatrodan attığını biliyor muydunuz?
-Oyuncuları tehdit ediyor, konuşursanız ikramiyenizi keserim diyor. Ama Zihni Göktay, aynı saatlerde ‘sansür var’ diye demeç veriyor
-Tiyatromuza seyirci desteği verecekmiş Erhan. Ulan sen her şey gibi seyirciyi de mi kiralık sandın?
-Şehrin tiyatrosunu sana yedirtmeyiz! Buna torunlarımız için vermez
-Erhan Yazıcıoğlu Cumartesi 18.45 ‘de sansürü ifşa etmemem için beni aradı, telefonda yalvardı. Suratına telefonu kapattım, inandığımı yazdım
-Erhan Yazıcıoğlu Muhsin Ertuğrul’un koltuğunda oturup, Vasfi Rıza olmaya çalışıyor . Utanç verici sansürcülüğünü belgelerle kanıtlayacağım
-2015 yılının ilk günlerinde Erhan Yazıcıoğlu ve tayfasının güreş hakemleriyle yaptığı pazarlıkların detaylarını yayınlayacağım.

Bir Yıl Önce Neler Olmuştu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabat Sahnesi’nde sahnelenen ‘Fareli Köyün Kavalcısı’ adlı tiyatro oyununda belediye başkanını canlandıran oyuncu, ‘ayakkabı kutusundaki paralar’ benzeri bir ifade kullandı. Oyunun ardından bazı seyircilerin Şehir Tiyatroları’na mail atarak tepki göstermesi üzerine inceleme başlatıldı.
Radikal

Paylaş.

Yanıtla