Telepatik Bir İletişim: The Last Unicorn

Pinterest LinkedIn Tumblr +

the-last-unicorn-asli-bostanci-77384245689179579279 (1)Mimesis Haber / Aslı Bostancı imzalı performans gösterisi The Last Unicorn bugün 30 Ocak Cuma saat 19:00’da Moda Sahnesi’nde seyirciyle buluşuyor.

The Last Unicorn gerçeküstü doğasıyla dünyamızda, kitlesel bilincin yarattığı tüm ilüzyonlara ve ikilemlere karşı bir duruş, özgün bir manifesto niteliği taşıyor.

“Özü arayış yolculuğu biçim değiştirerek sürüyor. Sihirden rüyalara, rüyalardan sahneye, sahneden de dansa dönüşüyor. Bir hikâye anlatıcısı, şaman edasıyla, yeni, yeni olduğu kadar da eski bir hikâye anlatıyor seyreyleyenine. Belki de gerçek sandığımız dünya sihrin ta kendisi! Gerçeğin görünen şey olduğunu kim bilebilir? Bir ruh üst boyutlardan bir varlığı alıp, sahneye, gerçek olarak algıladığımız yere getiriyor. Hepimiz onunla tanışacağız. Gözlerinin içine bakacağız, söylediklerini anlamaya çalışacağız. Çünkü o iletişimin sözcüklere dökülmediği bir dil kullanıyor. Sezgisel dile inanıyor. Telepatik bir iletişim kurmak için tüm titreşimleriyle fantastik dünyasından çıkıp buraya geliyor. Aslı Bostancı The Last Unicorn adını verdiği oyunuyla seyirciyi başka âlemlere çekmek istiyor.”

Konsept Koreografi Performans: Aslı Bostancı
Ses Tasarım: Mert Gürpınar
Işık Tasarım: Utku Kara
Fotoğraf: Ali Güler
Teknik Asistan: Ozan Akgün

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.