Uçan Yumurcaklar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

fly3Temposu hiç düşmeyen bir şov. Temeli akrobasi hareketlerine dayanan bu eşsiz şov izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Yetenekleriyle dudak uçuklatan bu süper çocuklar yer çekimine meydan okuyarak adeta uçuyorlar. Bir yandan şarkı söylüyor, dans ediyor, diğer yandan rengarenk kostümleri ve gösteriye kattıkları komedi şovlarla izleyenleri güldürüyorlar.

Gösteri için özel olarak bestelenen müzikler ve muhteşem ışık tasarımı, eşsiz koreografiyle birleşince ortaya müthiş bir şov çıkıyor. Üstelik koreografinin tümü Superkids çalışanlarının eseri.

Bir Peri Masalı…

Birbirinden yetenekli, muhteşem çocuklardan oluşan bu akrobasi topluluğun hikayesi,  Danimarka Ulusal Jimnastik Takımı’nın jimnastikçilerinden biri olarak dünyayı gezen Uwe Godbersen’in, 1967 yılında “Flying Superkids / Uçan Yumurcaklar”ı kurmasıyla başladı.

İlk başta 20 kişiden oluşan grup, geleneksel ve resmi jimnastik kurallarını alt üst etti. Yepyeni yaratıcı fikirler, rengarenk neşeli kostümler, eğlenceli ve bir o kadar da heyecan yaratan şovları sayesinde ünleri kısa sürede Danimarka sınırlarını aştı.

Gösterileri tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen bu süper çocuklar bugüne kadar 35 ülkede milyonlarca seyirci karşısında şarkı söyledi, dans etti, akrobasi yeteneklerini sergiledi.

Uçan Yumurcaklar/ Flying Superkids

Flying Superkids üyeleri için bu topluluğun bir parçası olmak tıpkı kocaman bir aileye sahip olmak gibi. Bu onlar için seyahat, eğlence ve sevgiyi barındıran bir yaşam tarzı.

Flying Superkids çocuklarından biri olmak üzere seçilebilmek için hem yetenekli olmak, hem de çok çaba harcamak gerekiyor. Çok az sayıda çocuk bu ekibin parçası olmak için gereken becerileri kazanabiliyor. Çocuklar, “Jimnastik Çiftliği” olarak da bilinen jimnastik kulübünün 400 üyesinin içinden özel olarak tek tek seçiliyorlar. Ekip,  yaşları 7 ile 20 arasında değişen 50 çocuktan oluşuyor. Turneye katılacak çocuklar ise dönüşümlü olarak seçiliyor.

Çocukların haftada yedi buçuk saatten fazla idman yapmalarına izin verilmiyor. Bunun yerine onlardan evlerinde güç ve esneklik gerektiren egzersizleri tamamlamaları isteniyor.

Tüm çocuklar,  Danimarka’nın ikinci büyük kenti olan Aarhus civarında oturuyor. Danimarka’daki eğitim sistemi, çocukların uzun süreli seyahatler yapmasına engel olmadığı için Uçan Afacanlar turnedeyken bile bir öğretmen eşliğinde eğitimlerine devam edebiliyorlar.

Gösteri Gün ve Saatleri:

23.OCAK.2015, Cuma                  SAAT: 19:00

24.OCAK.2015, Cumartesi          SAAT: 14:00 ve 20:00

25.OCAK.2015, Pazar                   SAAT: 15:00

27.OCAK.2015, Salı                       SAAT: 15:00

28.OCAK.2015, Çarşamba          SAAT: 18:00

 

TİM SHOW CENTER ETKİNLİKLERİNİ YouTube, Facebook ve Twitter sayfasından takip edebilirsiniz.

TİM Show Center Darüşşafaka Caddesi Derbent Mevki

(Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak – Sarıyer

Seyra Özcaner
TİM – Türker İnanoğlu Maslak Show Center
Etkinlik & Basın Halkla İlişkiler Yönetmeni

Tel: 0212 286 66 86 (dh.122) – 0536 282 31 99

www.timshowcenter.com

Paylaş.

Yanıtla