ÇATI Yaratım Atölyeleri Serisi Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

cati377789633145_nMimesis Haber/ ÇATI Yaratım Atölyeleri performans üretimi ve dansın paylaşılmasını desteklemek üzere hayata geçiriliyor. 

 

Atölyeler serisinin ilki Erdem Gündüz ile Kompozisyon Temel Prensipleri ve Uygulamaları olarak 14 Şubat Cumartesi gün ÇATI&TAL Ortak Mekan’da başlıyor. “On Dans Kompozisyon” yapan Lerna Babikyan da süreci destekleyerek çalışmada yer alacak.

 

Atölye Hakkında:

 

Erdem Gündüz ile Kompozisyon Temel Prensipleri ve Uygulamaları, Çağdaş Dans tekniklerini kullanarak parçalardan bütün oluşturmaya yönelik koreografi çıkarmak üzerine atölye çalışmasıdır. Atölye boyunca koreografi ve kompozisyon oluşturmak üzerine teorik ve pratik çalışmalar yapılacaktır. 

Katılımcılar örnek kompozisyonları çalışmanın yanı sıra, atölyeden ve ÇATI çalışmalarından edindikleri Çağdaş Dans teknikleriyle kendi kompozisyonlarını yaratma imkanı da bulacaklardır.

Katılımcıların isteğine bağlı olarak dışarıya açık ya da kapalı sunumlar için mentorlük (koçluk) desteği sağlanabilir.

Atölye boyunca temel teknikler üzerinde durulmayacağı ve koreografi oluşturmak üzerine yoğunlaşılacağı için katılımcıların çağdaş dans teknik deneyim/bilgisine sahip olması beklenmektedir.

Başvurmak isteyenlerin motivasyon mektubu ile email.catidans@gmail.com adresine yazmaları gerekmektedir.

Atölye kapsamında 2 katılımcıya burs imkanı sağlanmaktadır.

 

Zamanlama:

 

14 Şubat- 28 Mart, 6 hafta boyunca her cumartesi 

 

14:00-18:00

 

 

Etkinlikle ilgili güncel bilgiyi takip etmek için Facebook etkinlik sayfasına katılınabilir:

 

https://www.facebook.com/events/923369787695849/?fref=ts

Paylaş.

Yanıtla