Bilgi’de “PROJECT’01” Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Istanbul_Bilgi_UniversitesiBİLGİ İletişim Fakültesi, Öğrenci Projelerini Festivale Dönüştürüyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, kendi alanında bir ilke imza atarak tamamı BİLGİ’li öğrenciler tarafından hazırlanan öğrenci festivali PROJECT’01’i hayata geçiriyor. 31 Mart – 3 Nisan arasında düzenlenecek etkinlik, santralistanbul’da herkese açık olacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, öğrencilerinin BİLGİ’deki öğrenimleri boyunca ürettikleri işleri PROJECT’01 festivalinde izleyicisiyle buluşturuyor. Tiyatro gösterisinden performanslara, sergi ve enstalasyonlardan film gösterimlerine birçok alanda programlı etkinliklerin gösterileceği festival, “katılımcılı etkinlikler” vasıtasıyla, ziyaretçilerin tüm bu iletişim alanlarına dahil olarak kendilerini keşfetmelerini sağlayacak.

31 Mart – 3 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek festival, bir sinema karesinin içinde olmak, profesyonel bir fotoğraf setinin bir parçası olarak deklanşörün önünde veya arkasında çalışmak, dans ve performans sanatının insan bedenindeki mucizelerine tanık olmak, doğaçlama oyun oynama tecrübesiyle sosyal iletişimin önünü açmak gibi deneyimleri ziyaretçilerine sunacak.

İzleyiciler mutfakta Macbeth oyununu izleyecek

BİLGİ’li öğrenciler tarafından hazırlanan festivalde; akademik program içerisinde üretilen işlerden bir seçki yer alacak. PROJECT’01 kapsamında Sinema, Televizyon ve Radyo Programcılığı bölümlerinin kısa film ve belgesel gösterimleri ile yaratıcı TV programları gösterilecek. Sahne Sanatları bölümü öğrencileri ise yaratıcı dans, performans ve tiyatro gösterileriyle festivalde yerini alacak. Festival; Reklamcılık, Görsel İletişim Tasarımı, Fotoğraf ve Video, Medya, Sanat ve Kültür Yönetimi öğrencilerinin proje ve çalışmalarından oluşturulmuş büyük bir sergiye de ev sahipliği yapacak. 13 Nisan 2015’e kadar ziyaret edilebilecek serginin yanı sıra; Fotomodel, Sen de Dans Et ve Doğaçlama gibi çeşitli etkinlikler tüm ziyaretçilerin katılımına açık olacak.

Festival, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinde çeşitli festival ve yarışmalarda ödül almış işleri ilk kez bir arada görme olanağı da sağlayacak.

Sondakika

Paylaş.

Yanıtla