Hugh Jackman’la Bir Gece

Pinterest LinkedIn Tumblr +

hugh jackmanAvustralyalı aktör Hugh Jackman, İstanbul’daki gösterisinin öncesinde basınla bir araya geldi.

Türkiye’deki hayranları ile buluşmanın heyecanını yaşayan ünlü yıldız, sadece 4 özel performans ile sahnede olacak. Hugh Jackman, “Türk seyircisi böyle bir merkeze sahip olduğu için çok şanslı. İstanbullu sanatseverler ile bu muhteşem sahnede buluşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında Elvis Presley’den “Fever” isimli şarkıyı canlı seslendiren Hugh Jackman, İstanbul’daki gösterisinde sürpriz bir Türkiyeli sanatçı ile performans sergileyeceğinin de müjdesini verdi. Toplantıda konuşan Zorlu Performans Sanatları Merkezi Sorumlusu Murat Abbas ise; “Zorlu Performans Sanatları Merkezi kurulduğu günden bu yana dünyanın en ünlü performans sanatçılarını, çok duyduğunuz ama bir türlü izleyemediğiniz ya da izlemek için dünyanın sayılı şehirlerine gitmek zorunda kaldığınız gösterileri İstanbul’a getirdi; getirmeye devam ediyor. Cats, Notre Dame de Paris, Beauty and the Beast, Nisan ayında Phantom of the Opera, önümüzdeki yıllarda çok daha yenileri; bunların yanı sıra dinlemeye, izlemeye doyamayacağınız pek çok sanatçı ve gösteri, sahnelerimizde izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında Russell Crowe ve Ocak ayında Gerard Depardieu’yü ağırladık. Şimdi de, Mart ayında bir başka Hollywood yıldızı Hugh Jackman’ı sahnemizde ağırlamanın mutluluğunu ve 4 ayda 3 büyük yıldızı burada ağırlayarak sanatseverlerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Jackman’dan dev müzikal performans Broadway’deki gösterisinin ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sahne alan Hugh Jackman’a, bu çok özel gösterisinde 32 kişilik orkestra ve dans ekibi eşlik ediyor. Gösterisinde hayatından hikayelere de yer veren Hugh Jackman, sahnede ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi Broadway’in klasik olmuş ve en başarılı müzikallerinden 26 parça seslendiriyor. Jackman, ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranları ile buluşuyor.

Broadway’in ödüllü yıldızı Profesyonel müzikal kariyerine 1996 yılında Melbourne’da sahnelenen Beauty and the Beast’in Gaston rolüyle başlayan Hugh Jackman’ın Sunset Boulevard’da Joe Gillis karakteri ve Summa Cabaret’teki rolüyle yıldızı parladı. 1998’de Royal National Cabaret’de sahnelenen Oklohama’nın başrolü ‘Curly’ ile ünü Avustralya sınırlarını aşan oyuncu, “Müzikal Dalında En İyi Aktör” kategorisinde Olivier Ödülleri’ne aday gösterildi.

Sanatçı, 2004 yılında, dünyaca ünlü The Boy from Oz müzikalindeki rolüyle “Müzikal Dalında Üstün Başarı” kategorisinde Tony ve Drama Desk ödüllerine layık görüldü.

2009 yılında ‘A Steady Rain’’le Broadway’de kısa bir süre sahne alan Hugh Jackman, aynı yıl sunuculuğunu yaptığı Oscar Ödül Töreni’ndeki performansıyla tüm dünyanın gözdesi oldu ve 2011’de yeni gösterisi ‘Back on Broadway’le tekrar New Yorklular’ın karşısına çıktı.

Jackman, 2012 yılında müzikalden filme uyarlanan Les Miserables’da canlandırdığı Jean Valjean karakteri ile En İyi Aktör dalında Golden Globe ödülüne layık görüldü. Sanatçının Broadway şovlarından seçmeler ve doğaçlamalara yer vereceği “An Evening with Hugh Jakcman” (Hugh Jackman’la Bir Gece) isimli gösterisinin biletleri satışa devam ediyor.

Milliyet

Paylaş.

Yanıtla