Çalışanlarla Tiyatro Etkinliği: #ondokuzotuz

Pinterest LinkedIn Tumblr +

16257Kumbaracı50 çalışan insanlarla düzenleyeceği yeni bir tiyatro etkinliği düzenliyor. “ondokuzotuz” adını taşıyan etkinlik, farklı mesleklerde çalışan insanların sahnede olmaları ve birlikte oyun oynamaları için tasarlanmış bir zaman dilimidir.

İş dışındaki zamanınızda tiyatro ve oyun aracılığıyla; nefes almak, eğlenmek, tanışmak, takım olmak ve beraber üretmek için haftada 2 günden 3 hafta sürecek olan “ondokuzotuz”etkinliğine katılabilirsiniz. Başvurmak için deneyimli olmanıza gerek yok, istemeniz yeterli.

Çalışan tiyatrosu fikriyle kurulmuş ve 16 yıldır üreten AltıdanSonraTiyatro ekibinin yürütücülüğünde ve Kumbaracı50 organizasyonuyla gerçekleşecek olan “ondokuzotuz”; 27 Nisanda başlıyor.
Kısa oyunlar ve parodiler; iki farklı grup halinde çalışılacak.

Toplamda18 saat (3 saat-6 gün) sürecek olan çalışmalarda bir grup en fazla12 kişiden oluşacak. 3 hafta sonunda gruplar bir araya gelerek, hazırladıkları kısa oyunları ve bir doğaçlama gösteriyi Kumbaracı50 sahnesinde sergileyecekler. “ondokuzotuz”un oyuncuları, gösteriye kendi seyircilerini davet edebilirler.

Başvuru formuna www.kumbaraci50.com sayfasından ulaşılabilir.

Evrensel

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.