Oyun Atölyesi’nden Başka Türlü Bir ‘Hansel ve Gretel’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

fft107_mf4474996Oyun Atölyesi sezonu kapatmadan önce yeni bir oyunla seyircilerinin karşısında. ‘Hansel ve Gretel’in Öteki Hikâyesi’ sahnede Ayça Altuğ ve Salih Bademci’yi buluşturuyor.

Meşhur ‘Hansel ve Gretel’ masalını başka türlü bir anlatı olarak ve tiyatro sahnesinde izlemeye hazır mısınız? Oyun Atölyesi, yeni oyunu ‘Hansel ve Gretel’in Öteki Hikâyesi’ ile seyirciyi ‘Gerçekler acıtır mı?’, ‘Kan bağı size neler yaptırır?’, ‘Ahlaki değerler hangi durumlarda esneyebilir?’ sorularıyla baş başa bırakacak. Bu sorulara cevap arayarak bize modern bir Hansel ve Gretel masalı anlatan, sırlarla dolu iki kardeşin hikâyesi üzerine kurulan oyun prömiyerini 8 Mayıs’ta yapmıştı.

Neil Labute’nin kaleme aldığı, Haluk Bilginer’in Türkçe’ye çevirdiği oyunu Ali Altuğ yönetiyor. Ayça Altuğ ve Salih Bademci’nin rol aldığı oyunun sahne tasarımını Barış Dinçel, müzikleri Tolga Çebi, ışık tasarımı ise Kemal Yiğitcan imzalı.

‘Hansel ve Gretel’in Öteki Hikâyesi’ 15, 16, 21, 22, 23 Mayıs’ta 20.30’da; 17 ve 24 Mayıs Pazar günleri 17.00’da Oyun Atölyesi’nde izlenebilir.

Radikal

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.